subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Johnson <e...@tibco.com>
Subject Re: SVN commit does nothing
Date Tue, 10 Mar 2015 16:36:34 GMT
My next guess - make sure you don't have a firewall or other agent blocking
some of your HTTP traffic. Could be you're accidentally blocking some of
the requests being sent to Apache.

I mention that, because that would be consistent with the client waiting
for the response, and the server not thinking there's anything to be done.

Eric.

On Tue, Mar 10, 2015 at 9:26 AM, pascal.sandrez@freescale.com <
pascal.sandrez@freescale.com> wrote:

>  Hi Eric
>
> Thanks for your answer.
>
>
>
> The repository are well created under the location ___/svn and I can
> access them through http, that’s fine.
>
> Error log from apache does not show anything.
>
> I added svn logging in httpd.conf (following this
> http://svnbook.red-bean.com/en/1.7/svn.serverconfig.httpd.html#svn.serverconfig.httpd.extra.logging),
> I see read operations being done (update, or show log from tortoise) but
> not the commit.
>
> I tried to checkout and commit directly on the machine (as the same user
> running apache) using file:/// and commit works!
>
> That’s a first step but I don’t see what is wrong then…
>
>
>
> Thanks
>
> Pascal
>
>
>
> *From:* Eric Johnson [mailto:eric@tibco.com]
> *Sent:* Tuesday, March 10, 2015 4:32 PM
> *To:* Sandrez Pascal-B09824
> *Cc:* users@subversion.apache.org
> *Subject:* Re: SVN commit does nothing
>
>
>
> After you have created repositories, do you see them listed when you
> browse to the ____/svn location in your browser. Do the error logs for
> Apache show anything? Have you checked into all the logging options for
> Subversion + Apache (sorry, don't have the link handy from my phone)?
>
>
>
> Also, try checkout and commit directly on the machine (as the same user
> running Apache), using file:/// URLs, and see if that reports anything
> that gives you a clue as to whether it is working. Or does it just work?
>
>
>
> Eric
>
>
> On Mar 10, 2015, at 7:53 AM, "pascal.sandrez@freescale.com" <
> pascal.sandrez@freescale.com> wrote:
>
>  Hi
>
>
>
> I recently installed svn module (1.8.11) for apache (2.2.24). I compiled
> successfully everything without issue but I can’t have it working properly,
> I need help of advanced users.
>
> I can create repository with svnadmin or copy repository from existing
> installation. I didn’t set any rights limitation for now to be able to
> easily test installation.
>
> Repository checkout or update is working fine using tortoise or command
> line client. Repository read through web browser is also working fine.
>
>
>
> BUT commit does nothing. When I try to commit existing or new file, from
> tortoise or command line, commit starts and is never done. It seems to be
> doing the commit until timeout occur (few minutes) or I cancel it. I don’t
> have any error message, nothing to debug. In httpd access log I see an
> OPTION request, that’s all. Nothing in error log.
>
>
>
> My configuration is like this:
>
>
>
> LoadModule dav_module lib/httpd/modules/mod_dav.so
>
> LoadModule dav_fs_module lib/httpd/modules/mod_dav_fs.so
>
> LoadModule dav_svn_module     libexec/mod_dav_svn.so
>
> LoadModule authz_svn_module   libexec/mod_authz_svn.so
>
>
>
> DavLockDB "/opt/amon/var/DavLock"
>
>
>
> <Location /svn>
>
>     DAV svn
>
>     SVNParentPath /opt/amon/var/www/svn
>
>     SVNListParentPath On
>
> </Location>
>
>
>
> Apache user and group is the same as user creating the repository.
>
>
>
> After few days searching I don’t see anything else to do, what could I
> check now?
>
>
>
> Thanks for your help!
>
>
>
> Regards
>
> Pascal
>
>
>
>

Mime
View raw message