subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sha...@medinfi.com
Subject RE: Re: SVN error 403 accedd denied while deleting files
Date Fri, 12 Jun 2015 09:14:31 GMT
Hi Brane,
Thanks for the quick response.
In fact we are facing this for all the users . But we are getting this only while trying to
removing and existing file
We are able to add/ modify files freely
 
Any thoughts?
 
Shaiju
 
--------- Original Message --------- Subject: Re: SVN error 403 accedd denied while deleting
files
From: "Branko ─îibej" <brane@wandisco.com>
Date: 6/12/15 1:50 pm
To: shaiju@medinfi.com, users@subversion.apache.org
Cc: ravi@medinfi.com

 On 12.06.2015 09:05, shaiju@medinfi.com wrote:
 HI Brane,
Thanks for the response. Please find the requested information below.
 
 
<VirtualHost *:80>
   ServerName 52.0.130.138
   <Location /repos>
     DAV svn
     SVNListParentPath on
     SVNParentPath /home/ubuntu/svn/repos
     AuthType Basic
     AuthName "Authorization Realm"
     AuthUserFile /home/ubuntu/auth-file-svn
     Require valid-user
   </Location>
 </VirtualHost>
 
 Given this simple configuration and the received error message, you're either using invalid
credentials or you have a different configuration for that repository, possibly one that includes
path-based authorization that's preventing writes/deletes to part of the repository, possibly
only for some users.
 
 -- Brane
 
    --------- Original Message --------- Subject: Re: SVN error 403 accedd denied while deleting
files
 From: "Branko ─îibej" <brane@wandisco.com>
 Date: 6/11/15 1:00 pm
 To: shaiju@medinfi.com, users@subversion.apache.org
 Cc: "Shaiju CK" <shaiju.ck@scientiaindia.com>
 
 On 11.06.2015 09:10, shaiju@medinfi.com wrote:
 > Hi,
 > Users have access to the repo and are able to check out and commit
 > changes to the repo.
 > But when trying to remove an existing file from the repo we are
 > getting a permission denied error as shown in the screenshot
 > Could you please help?
 
 
 This looks like a bug in your Apache configuration. Can you show us the
 <Location> block for the Subversion repository?
 
 -- Brane

Mime
View raw message