subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Campbell, Steve" <Steve.Campb...@virginmedia.co.uk>
Subject svnserve segmentation fault under Solaris 10 i386
Date Thu, 29 Sep 2016 16:59:27 GMT
Hi,

Running svnserve always results in a segmentation fault under Solaris 10 i386, even if just
called with '--help'.

Compile string:
./configure --prefix=/usr/local--with-apr=/usr/local/bin/apr-1-config --with-apr-util=/usr/local/bin/apu-1-config

I'm using the latest UnixPackages SMCapr 1.5.2 & SMCaprutil 1.5.4 to provide the apr &
apr-util libs.

Workaround:
Adding the ' --enable-all-static' configure flag resolves this.

Steve Campbell


--------------------------------------------------------------------
Save Paper - Do you really need to print this e-mail?

Visit www.virginmedia.com for more information, and more fun.

This email and any attachments are or may be confidential and legally privileged
and are sent solely for the attention of the addressee(s).

Virgin Media will never ask for account or financial information via email. If you are in
receipt of a suspicious email, please report to www.virginmedia.com/netreport 

If you have received this email in error, please delete it from your system: its use, disclosure
or copying is unauthorised. Statements and opinions expressed in this email may not represent
those of Virgin Media. Any representations or commitments in this email are subject to contract.

Registered office: Media House, Bartley Wood Business Park, Hook, Hampshire, RG27 9UP
Registered in England and Wales with number 2591237

Mime
View raw message