subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Philip Martin <phi...@codematters.co.uk>
Subject Re: Reference to non-existent node
Date Tue, 20 Feb 2018 22:11:12 GMT
Davor Josipovic <davorj@live.com> writes:

>> Are you running Linux or Windows?  Is the disk local or networked?
>
> Server is Debian 9.3. Disk is mounted through fstab with options
> noatime,nodiratime,data=ordered,nofail.
>
>> Do you have some other process running that mointors the filesystem or
>> the repository?  Does it actively delete files?
>
> I am quite sure there is nothing of that kind. Server is a minimal
> Debian install. Only Apache processes run as www-data. There is only a
> post-commit hook for Trac (which was disabled during at least one
> try. Also, post-commit shouldn't be called until commit finishes.)
> Furthermore, that mount is only given access to dav_svn in apache2
> config.

I am at a bit of a loss.  Something appears to be deleting files from
underneath Subversion.  The file that goes missing while processing the
DELETE request was almost certainly present when we started processing
the DELETE, since readdir() returned its name, but a very short time
later was not present.  The code that implements DELETE is relatively
simple and in the log you gave it is not even running in the same
process that processed the MERGE.  It could be a Subversion bug but I
struggle to see what sort of bug would lead to this effect.

-- 
Philip

Mime
View raw message