subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Johnson <e...@tibco.com>
Subject Re: modules not getting loaded on windows subversion server
Date Thu, 23 May 2019 02:25:03 GMT
I know very little current about Windows, but it is very suspicious that
the HTTPD path includes "win64", but the configuration is complaining about
"win32". It sounds like you somehow ended up with conflicting support for
32-bits vs. 64-bits.

Searching for the error string yields a lot of hits that point in the same
direction.

This, for example:
https://serverfault.com/questions/477706/apache-ssl-on-64-bit-windows-not-a-valid-win32-application

Eric.

On Wed, May 22, 2019 at 1:13 PM Gomathi <gomathidhanapall@gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> I have installed apache http server 2.4.39 in windows server 2012 R2 and i
> tried to load the below modules from subversion to Apache, i am getting the
> below error.
> Note: My windows server is 64 bit and i installed Apache 2.4.39 Win64
> software.
>
> Error:
> The Apache service named  reported the following error:
> >>> httpd.exe: Syntax error on line 188 of
> >>> C:/httpd-2.4.39-win64-VC15/Apache24/conf/httpd.conf: Cannot load
> >>> modules/mod_dav_svn.so into server: The Apache service named is not a
> >>> valid Win32 application.     .
>
> Please help me to resolve this.
>
>
>
> --
> Sent from:
> http://subversion.1072662.n5.nabble.com/Subversion-Users-f84423.html
>

Mime
View raw message