synapse-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Fremantle <pzf...@gmail.com>
Subject Re: Build fails
Date Wed, 18 Jan 2006 02:28:48 GMT
Soumadeep

I tried to recreate the problem and didn't get it. It looks like maybe your
build only partially downloaded log4j?

Can you try again?

Paul

On 1/17/06, Soumadeep <soumadeep@infravio.com> wrote:
>
>
> *Hi Everyone,
>
> The build is failing for a fresh checkout.
> This is the stack trace (fragment):*
>
> test:test:
>     [junit] Running org.apache.axis2.ExceptionHandlingTest
>     [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>     [junit] [ERROR] TEST org.apache.axis2.ExceptionHandlingTest FAILED
>     [junit] Running
> org.apache.axis2.MultipleAddressingModuleEngagementTest
>     [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>     [junit] [ERROR] TEST
> org.apache.axis2.MultipleAddressingModuleEngagementTest
>  FAILED
>     [junit] Running
> org.apache.synapse.configurators.SynapseConfiguratorTest
>     [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>     [junit] [ERROR] TEST
> org.apache.synapse.configurators.SynapseConfiguratorTes
> t FAILED
>     [junit] Running org.apache.synapse.environment.EnvironmentAwareTest
>     [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>     [junit] [ERROR] TEST
> org.apache.synapse.environment.EnvironmentAwareTest FAI
> LED
>     [junit] Running
> org.apache.synapse.mediators.builtin.axis2.AddressingInProce
> ssorTest
>     [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>     [junit] [ERROR] TEST
> org.apache.synapse.mediators.builtin.axis2.AddressingIn
> ProcessorTest FAILED
>  .....
>
> *The test report for exception handling test -:*
>
> Testsuite: org.apache.axis2.ExceptionHandlingTest
> Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0.25 sec
>
> Testcase: testFaultScenario(org.apache.axis2.ExceptionHandlingTest):
> Caused an ERROR
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
> constructor [Ljava.lang.Class;@228a02 for
> org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category) (Caused by
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
> constructor [Ljava.lang.Class;@228a02 for
> org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category))
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException:
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
> constructor [Ljava.lang.Class;@228a02 for
> org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category) (Caused by
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No suitable Log
> constructor [Ljava.lang.Class;@228a02 for
> org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category))
>         at org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.newInstance(
> LogFactoryImpl.java:543)
>         at org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.getInstance(
> LogFactoryImpl.java:235)
>         at org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.getInstance(
> LogFactoryImpl.java:209)
>         at org.apache.commons.logging.LogFactory.getLog(LogFactory.java
> :351)
>         at org.apache.axis2.context.ConfigurationContextFactory.<init>(
> ConfigurationContextFactory.java:25)
>         at org.apache.synapse.util.Axis2EnvSetup.axis2Deployment(
> Axis2EnvSetup.java:42)
>         at org.apache.axis2.ExceptionHandlingTest.setUp(
> ExceptionHandlingTest.java:44)
> Caused by: org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: No
> suitable Log constructor [Ljava.lang.Class;@228a02 for
> org.apache.commons.logging.impl.Log4JLogger (Caused by
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category)
>         at
> org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.getLogConstructor(
> LogFactoryImpl.java:413)
>         at org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.newInstance(
> LogFactoryImpl.java:529)
>         ... 15 more
> Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/log4j/Category
>         at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
>         at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Class.java:1618)
>         at java.lang.Class.getConstructor0(Class.java:1930)
>         at java.lang.Class.getConstructor(Class.java:1027)
>         at
> org.apache.commons.logging.impl.LogFactoryImpl.getLogConstructor(
> LogFactoryImpl.java:410)
>         ... 16 more
>
> *Soumadeep*
>
>
>



--
Paul Fremantle
VP/Technology, WSO2 and OASIS WS-RX TC Co-chair

http://bloglines.com/blog/paulfremantle
paul@wso2.com

"Oxygenating the Web Service Platform", www.wso2.com

Mime
View raw message