synapse-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andreas Veithen <andreas.veit...@gmail.com>
Subject Re: Sample 56 and WSDLEndpoints are not working
Date Mon, 04 May 2009 21:35:03 GMT
Supun,

There was indeed a NPE, but it was silently discarded in
NativeWorkerPool#execute (in axis2-transport-base). I modified that
method to log uncaught exceptions so that debugging this kind of issue
will be easier in the future.

Andreas

On Mon, May 4, 2009 at 05:48, Supun Kamburugamuva <supun06@gmail.com> wrote:
> Andreas,
>
> Even though I mentioned it as a NPE, I didn't see it in console.
> getContext() method clearly returned a null and we were calling a method on
> this null value. So it should be a NPE. It was strange, that error didn't
> appear in the console.
>
> Thanks,
> Supun..
>
>
>
> On Sun, May 3, 2009 at 11:05 PM, Andreas Veithen <andreas.veithen@gmail.com>
> wrote:
>>
>> Supun,
>>
>> I added the ManagedLifecycle interface to SendMediator and this fixes
>> the issue with sample 56. The strange thing is that I didn't see the
>> NullPointerException as described in SYNAPSE-541. Under which
>> circumstances did you see this NPE?
>>
>> Andreas
>>
>> On Sun, May 3, 2009 at 18:38, Supun Kamburugamuva <supun06@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hi Andreas,
>> >
>> > I've attached a patch WSDL endpoint not working issue.
>> >
>> > https://issues.apache.org/jira/browse/SYNAPSE-541
>> >
>> > Thanks,
>> > Supun..
>> >
>> > On Sun, May 3, 2009 at 7:17 PM, Andreas Veithen
>> > <andreas.veithen@gmail.com>
>> > wrote:
>> >>
>> >> I recently updated sample_proxy_1.wsdl because it was no longer
>> >> compatible with the service exposed by the sample Axis2 server. This
>> >> caused problems when invoking the proxy service in sample 150 (and
>> >> others) using SOAP UI. I didn't notice that the same WSDL was also
>> >> used to demonstrate WSDL endpoints, so I left DUMMY as host address
>> >> (which is OK when used with publishWSDL). This is now fixed, but
>> >> sample 56 is still not working correctly: the response from the sample
>> >> Axis2 server is received by Synapse, but never sent back to the
>> >> client.
>> >>
>> >> Andreas
>> >>
>> >> On Sat, May 2, 2009 at 05:41, Supun Kamburugamuva <supun06@gmail.com>
>> >> wrote:
>> >> > Hi all,
>> >> > I was trying to run sample 56. But I couldn't due to several reasons.
>> >> > Sample 56 refers the sample_proxy_1.wsdl. The endpoint refers the
>> >> > service SimpleStockQuoteService and
>> >> > port SimpleStockQuoteServiceSOAP11port_http. But this port name has
>> >> > changed
>> >> > in the wsdl. So we cannot even start synapse with sample 56.
>> >> > Also in the wsdl the destination addresses are specified as DUMMY.
>> >> > There is a simple bug in WSDLEndpoint. I've attached a patch for this
>> >> > bug.
>> >> > https://issues.apache.org/jira/browse/SYNAPSE-541
>> >> > I didn't touch the sample wsdl or sample configuration as I'm not
>> >> > clear
>> >> > about the rationale behind those changes.
>> >> > Thanks,
>> >> > Supun.
>> >> > --
>> >> > Software Engineer, WSO2 Inc
>> >> > http://wso2.org
>> >> > supunk.blogspot.com
>> >> >
>> >> >
>> >> >
>> >>
>> >> ---------------------------------------------------------------------
>> >> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@synapse.apache.org
>> >> For additional commands, e-mail: dev-help@synapse.apache.org
>> >>
>> >
>> >
>> >
>> > --
>> > Software Engineer, WSO2 Inc
>> > http://wso2.org
>> > supunk.blogspot.com
>> >
>> >
>> >
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@synapse.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@synapse.apache.org
>>
>
>
>
> --
> Software Engineer, WSO2 Inc
> http://wso2.org
> supunk.blogspot.com
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@synapse.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@synapse.apache.org


Mime
View raw message