synapse-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Supun Kamburugamuva <supu...@gmail.com>
Subject Re: Sample 51 client side issue when Synapse is runing on DEBUG mode
Date Wed, 10 Jun 2009 11:06:47 GMT
Thanks for the pointer. This is the exact error.

Supun.

On Wed, Jun 10, 2009 at 2:59 PM, Andreas Veithen
<andreas.veithen@gmail.com>wrote:

> Sounds like WSCOMMONS-446.
>
> Andreas
>
> On Wed, Jun 10, 2009 at 11:56, Supun Kamburugamuva<supun06@gmail.com>
> wrote:
> > Hi all,
> >
> > This error occurs when we do a serialize call before doing a
> > serializeAndConsume method of Envelope. In the debug mode we are
> serializing
> > the Envelope in the SynapseCallbackReceiver. Then we call
> > serializeAndConsume in the HTTPCoreNIOSender. This causes the XML to be
> > serialized incorrectly. Does anyone has idea about this?
> >
> > Thanks,
> > Supun..
> >
> > On Sun, Jun 7, 2009 at 10:26 PM, Ruwan Linton <ruwan.linton@gmail.com>
> > wrote:
> >>
> >> Folks,
> >>
> >> When I start the sample 51 with org.apache.synapse log level set to
> DEBUG
> >> I get an RuntimeException on the client side;
> >>
> >> optimizeclient:
> >>      [java] Sending file :
> >> ./../../repository/conf/sample/resources/mtom/asf-logo.gif as MTOM
> >>      [java] 2009-06-07 22:51:47,541 [-] [main] ERROR SandeshaModule
> Could
> >> not load module policies. Using default values.
> >>      [java] 2009-06-07 22:51:47,612 [-] [main]  INFO MailTransportSender
> >> MAILTO Sender started
> >>      [java] 2009-06-07 22:51:47,623 [-] [main]  INFO JMSSender JMS
> Sender
> >> started
> >>      [java] 2009-06-07 22:51:47,625 [-] [main]  INFO JMSSender JMS
> >> Transport Sender initialized...
> >>      [java] Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException:
> >> ContentID is null
> >>      [java]     at
> >>
> org.apache.axiom.om.impl.llom.OMTextImpl.getDataHandler(OMTextImpl.java:363)
> >>      [java]     at samples.userguide.MTOMSwAClient.sendUsingMTOM(Unknown
> >> Source)
> >>      [java]     at samples.userguide.MTOMSwAClient.main(Unknown Source)
> >>
> >>
> >> Please note that this happens only if the DEBUG logs are on... So I
> assume
> >> that this is something to do with the serialization.
> >>
> >> Any one having a clue on what is going wrong here.
> >>
> >> Thanks,
> >> Ruwan
> >>
> >> --
> >> Ruwan Linton
> >> Senior Software Engineer & Product Manager; WSO2 ESB;
> http://wso2.org/esb
> >> WSO2 Inc.; http://wso2.org
> >> email: ruwan@wso2.com; cell: +94 77 341 3097
> >> blog: http://ruwansblog.blogspot.com
> >
> >
> >
> > --
> > Software Engineer, WSO2 Inc
> > http://wso2.org
> > supunk.blogspot.com
> >
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@synapse.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@synapse.apache.org
>
>


-- 
Software Engineer, WSO2 Inc
http://wso2.org
supunk.blogspot.com

Mime
View raw message