tcl-websh-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Greif" <a...@greifdesign.net>
Subject mod_websh html problem
Date Tue, 06 Aug 2013 20:25:31 GMT
Hi,

I am new for websh.

I installed mod_websh and calling the myApp.ws3 handles the request file
and shows the page.
But calling /index.html throws the following error:


[Tue Aug 06 22:16:32 2013] [error] [client 192.168.0.110] extra characters
after close-brace\n    while compiling\n"<p>Time on your server is
currently {web::put [clock format [clock seconds]]}.<br>\nNote that the
above line is written as:<pre>Time on your server is ..."



the apache config is:
<VirtualHost *:80>
    ServerName websh1.example.com
    DocumentRoot /var/www_websh1
    CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/websh1_access.log combined
    ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/websh1_error.log

    LoadModule websh_module /usr/local/lib/httpd/modules/mod_websh.so
    AddHandler websh .html
    AddHandler websh .ws3
    WebshConfig /usr/local/share/websh3.6/conf/websh.conf
</VirtualHost>


BTW I get the same error if I comment out the WebshConfig directive.
(myApp.ws3 works; index.html does not word)
It seems that the directive is ignored somehow.

Anz ideas whats goung wrong?

thanks,
ALex.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: websh-dev-unsubscribe@tcl.apache.org
For additional commands, e-mail: websh-dev-help@tcl.apache.org


Mime
View raw message