tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Krugler <kkrugler_li...@transpac.com>
Subject Re: buildbot failure in ASF Buildbot on tika-trunk
Date Thu, 08 Jul 2010 18:35:16 GMT
Hi Chris,

> See here:
>
> http://ci.apache.org/builders/tika-trunk/builds/46/steps/compile/logs/stdio
>
> This has to do with the issue of the tika-core jar which Ken's patch  
> updated not being used and an older (likely previous nightly)  
> SNAPSHOT being used. Maybe we should update the builder to do an mvn  
> install at the tika root before doing e.g., an mvn test? Jukka, do  
> you have enough karma to do this? Or, if you teach me I'd be happy  
> to learn...

Thanks for digging into this.

The tika-core sources are being built before the tika-parsers sources,  
since tika-parsers has a dependency on tika-core, and Maven's reactor  
then orders things properly.

But the tika-core jar isn't being deployed before the tika-parsers  
sources are compiled, which creates this problem.

It feels like there's a simple, elegant Maven-esque solution, but my  
hack idea is to do a mvn clean install for core first.

-- Ken

> On 7/8/10 10:56 AM, "buildbot@apache.org" <buildbot@apache.org> wrote:
>
> The Buildbot has detected a new failure of tika-trunk on ASF Buildbot.
> Full details are available at:
> http://ci.apache.org/builders/tika-trunk/builds/46
>
> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
>
> Buildslave for this Build: isis_ubuntu
>
> Build Reason:
> Build Source Stamp: [branch tika/trunk] 961850
> Blamelist: kkrugler
>
> BUILD FAILED: failed compile
>
> sincerely,
> -The Buildbot

--------------------------------------------
Ken Krugler
+1 530-210-6378
http://bixolabs.com
e l a s t i c   w e b   m i n i n g





Mime
View raw message