tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Aulenbach <saulenb...@neoninc.org>
Subject Failed test: testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest)
Date Tue, 16 Aug 2011 21:38:33 GMT
Hi,

After updating to revision 1158448 and running a maven clean install, I saw
the following:

Failed tests:
  testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest): expected:<... > but
was:<...>

Tests run: 305, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0

[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] Apache Tika parent ................................ SUCCESS [0.596s]
[INFO] Apache Tika core .................................. SUCCESS [12.997s]
[INFO] Apache Tika parsers ............................... FAILURE [25.541s]
[INFO] Apache Tika application ........................... SKIPPED
[INFO] Apache Tika OSGi bundle ........................... SKIPPED
[INFO] Apache Tika ....................................... SKIPPED
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 39.707s
[INFO] Finished at: Tue Aug 16 15:16:23 MDT 2011
[INFO] Final Memory: 19M/265M
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal
org.apache.maven.plugins:maven-surefire-plugin:2.7.2:test (default-test) on
project tika-parsers: There are test failures.

When I poked at org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest.txt I saw:

-------------------------------------------------------------------------------
Test set: org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest
-------------------------------------------------------------------------------
Tests run: 4, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.018 sec
<<< FAILURE!
testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest)  Time elapsed: 0.003
sec  <<< FAILURE!
junit.framework.ComparisonFailure: expected:<... > but was:<...>
at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:81)
at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:87)
at
org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest.testBMP(ImageParserTest.java:41)


Fair enough. But what is strange is this is an intermittent failure, at
least on my machines MBP Pro running Java on Lion, MBP Pro and a Quad Xenon
running Java on latest version of Snow Leopard). It pops up on some but not
all revisions and I cannot reproduce it. Thoughts?

*Steve*
*
*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message