tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Aulenbach <saulenb...@neoninc.org>
Subject Re: Failed test: testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest)
Date Fri, 19 Aug 2011 15:50:54 GMT
Hi Chris,

I am back in the office today and able to reply. The output for one of my
machines follows. Let me know if you want the other two machines or if you
need more information. By the way, the Tika 1.0 snapshot built without
failure when I reran the mvn clean install later that hour. Same machine.
Same revision. I include the Reactor Summary for that build below the maven
and java info.

*Steve*
*
*

mvn -version
Apache Maven 3.0.2 (r1056850; 2011-01-08 17:58:10-0700)
Java version: 1.6.0_26, vendor: Apple Inc.
Java home: /System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home
Default locale: en_US, platform encoding: MacRoman
OS name: "mac os x", version: "10.6.8", arch: "x86_64", family: "mac"

java -version
java version "1.6.0_26"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_26-b03-384-10M3425)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 20.1-b02-384, mixed mode)


[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] Apache Tika parent ................................ SUCCESS [0.603s]
[INFO] Apache Tika core .................................. SUCCESS [12.780s]
[INFO] Apache Tika parsers ............................... SUCCESS [25.170s]
[INFO] Apache Tika application ........................... SUCCESS [20.660s]
[INFO] Apache Tika OSGi bundle ........................... SUCCESS [6.640s]
[INFO] Apache Tika ....................................... SUCCESS [0.038s]
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESS
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 1:06.454s
[INFO] Finished at: Tue Aug 16 15:38:04 MDT 2011
[INFO] Final Memory: 20M/303M
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
*
*
*_________________________________________*
*Steven M. Aulenbach
*Scientist, LUAP/Cyberinfrastructure
National Ecological Observatory Network (NEON)
1685 38th Street
Boulder, CO 80301
(720) 746-4855
saulenbach@neoninc.org



On Tue, Aug 16, 2011 at 7:02 PM, Mattmann, Chris A (388J) <
chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov> wrote:

> Hey Steve,
>
> Interesting -- can you confirm your JDK version, and your Maven
> version by typing:
>
> mvn --version
> java --version
>
> And then showing the output?
>
> Cheers,
> Chris
>
> On Aug 16, 2011, at 2:38 PM, Steve Aulenbach wrote:
>
> > Hi,
> >
> > After updating to revision 1158448 and running a maven clean install, I
> saw
> > the following:
> >
> > Failed tests:
> >  testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest): expected:<... >
> but
> > was:<...>
> >
> > Tests run: 305, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0
> >
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [INFO] Reactor Summary:
> > [INFO]
> > [INFO] Apache Tika parent ................................ SUCCESS
> [0.596s]
> > [INFO] Apache Tika core .................................. SUCCESS
> [12.997s]
> > [INFO] Apache Tika parsers ............................... FAILURE
> [25.541s]
> > [INFO] Apache Tika application ........................... SKIPPED
> > [INFO] Apache Tika OSGi bundle ........................... SKIPPED
> > [INFO] Apache Tika ....................................... SKIPPED
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [INFO] BUILD FAILURE
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [INFO] Total time: 39.707s
> > [INFO] Finished at: Tue Aug 16 15:16:23 MDT 2011
> > [INFO] Final Memory: 19M/265M
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [ERROR] Failed to execute goal
> > org.apache.maven.plugins:maven-surefire-plugin:2.7.2:test (default-test)
> on
> > project tika-parsers: There are test failures.
> >
> > When I poked at org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest.txt I saw:
> >
> >
> -------------------------------------------------------------------------------
> > Test set: org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest
> >
> -------------------------------------------------------------------------------
> > Tests run: 4, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.018 sec
> > <<< FAILURE!
> > testBMP(org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest)  Time elapsed:
> 0.003
> > sec  <<< FAILURE!
> > junit.framework.ComparisonFailure: expected:<... > but was:<...>
> > at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:81)
> > at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:87)
> > at
> >
> org.apache.tika.parser.image.ImageParserTest.testBMP(ImageParserTest.java:41)
> >
> >
> > Fair enough. But what is strange is this is an intermittent failure, at
> > least on my machines MBP Pro running Java on Lion, MBP Pro and a Quad
> Xenon
> > running Java on latest version of Snow Leopard). It pops up on some but
> not
> > all revisions and I cannot reproduce it. Thoughts?
> >
> > *Steve*
> > *
> > *
>
>
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> Chris Mattmann, Ph.D.
> Senior Computer Scientist
> NASA Jet Propulsion Laboratory Pasadena, CA 91109 USA
> Office: 171-266B, Mailstop: 171-246
> Email: chris.a.mattmann@nasa.gov
> WWW:   http://sunset.usc.edu/~mattmann/
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> Adjunct Assistant Professor, Computer Science Department
> University of Southern California, Los Angeles, CA 90089 USA
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message