tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alberto Ornaghi (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (TIKA-1080) Arabic characters under windows
Date Thu, 07 Feb 2013 13:55:14 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1080?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13573493#comment-13573493
] 

Alberto Ornaghi commented on TIKA-1080:
---------------------------------------

I know windows is bad, but i don't think is a problem of the terminal. This is why my test
was done via network with the --server option.
The strange part is that in HTML format it works, and in text mode not. My "receiving" terminal
was under osx which fully support utf-8.
Unfortunately in our project we are forced to execute tika under windows and i'm trying to
extract text only arabic char. My current workaround is to get the html and then strip the
html entities, but it's not optimal.
why text only differs from html output?
                
> Arabic characters under windows
> -------------------------------
>
>                 Key: TIKA-1080
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1080
>             Project: Tika
>          Issue Type: Bug
>          Components: parser, server
>    Affects Versions: 1.3
>         Environment: Windows 2003 or Windows 2008
>            Reporter: Alberto Ornaghi
>         Attachments: arabic.docx
>
>
> If tika is executed under windows the text mode (--text) is failing to extract arabic
chars and outputs only question marks. The same behaviour occurs if tika is executed as a
server. The issue is not present in the GUI, only commandline. The issue is not present if
the output is html.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message