tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Markus Jelsma (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (TIKA-1782) XHTMLContentHandler doesn't pass attributes of html element
Date Thu, 12 Nov 2015 14:57:11 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1782?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15002195#comment-15002195
] 

Markus Jelsma commented on TIKA-1782:
-------------------------------------

Hi - i have no test  hanging around but my consumier code doesn't see the attribute on the
HTML tag passed. Perhaps it is a good idea to revert until we're sure this fix works. The
unit test for this issue only passes with this fix so i don't understand it.


> XHTMLContentHandler doesn't pass attributes of html element
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: TIKA-1782
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1782
>             Project: Tika
>          Issue Type: Bug
>          Components: parser
>    Affects Versions: 1.11
>            Reporter: Markus Jelsma
>             Fix For: 1.12
>
>         Attachments: TIKA-1782.patch
>
>
> XHTMLContentHandler.startElement() uses lazyHead() for the html element because it's
defined in the AUTO Set. As a consequence, attributes of the html element are not passed to
downstream content handlers.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message