tika-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Allison (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (TIKA-1914) ExecutableParser doesn't call start document
Date Mon, 04 Apr 2016 19:19:25 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1914?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15224854#comment-15224854
] 

Tim Allison edited comment on TIKA-1914 at 4/4/16 7:19 PM:
-----------------------------------------------------------

Thank you, [~nicholasc], for this one, as well.  I was able to trigger the problem by converting
the tests to our usual TikaTest {{getXML()}}, which in turn uses the XML content handler instead
of the BodyContentHandler.

Fix applied.

Unrelated point: It isn't clear to me why the ExecutableParser is adding a CONTENT_TYPE instead
of setting it...


was (Author: tallison@mitre.org):
Thank you, [~nicholasc], for this one, as well.  I was able to trigger the problem by converting
the tests to our usual TikaTest {{getXML()}}, which in turn uses the XML content handler instead
of the BodyContentHandler.

Fix applied.

It isn't clear to me why the ExecutableParser is adding a CONTENT_TYPE instead of setting
it...

> ExecutableParser doesn't call start document
> --------------------------------------------
>
>                 Key: TIKA-1914
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TIKA-1914
>             Project: Tika
>          Issue Type: Bug
>          Components: parser
>    Affects Versions: 1.12
>            Reporter: Nick C
>            Priority: Trivial
>              Labels: patch
>             Fix For: 1.13
>
>
> The ExecutableParser doesn't call start document which causes errors when producing XHTML




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message