tomcat-taglibs-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james_strac...@yahoo.co.uk>
Subject Re: xsl taglibs problem with anchor element
Date Wed, 05 Dec 2001 09:09:09 GMT
You must escape & when working with XML. Try

<a href="myjsp.jsp?param1=1&amp;param2=2">mylink</a>

James
----- Original Message ----- 
From: <andcerve@libero.it>
To: <taglibs-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, December 05, 2001 7:41 AM
Subject: xsl taglibs problem with anchor element


> Hi,
> 
>          is there anyone who has tested the xsl tag library of the
> Jakarta 
>          project?
> 
>          Here is my problem.
> 
>          In my xsl file I have an anchor element that referes to a jsp
> with 2 
>          parameters:
> 
>          <a href="myjsp.jsp?param1=1&param2=2">mylink</a>
> 
>          When I run the jsp which has this anchor element in the xsl
> file used 
>          as xsl attribute of the tag library an exception occurs with
> this 
>          message: the entity param2 must end with the ";" delimitator.
> 
>          I tried to put the ";" at the end like this:
> 
>          <a href="myjsp.jsp?param1=1&param2=2;">mylink</a>
> 
>          but the same exception occured.
> 
>          The same anchor element in a normal HTML page perfectly works.
> 
>          I tried the anchor element with only one parameter in the xsl
> tag 
>          library and it works!
> 
>          It seems it is a problem only with more than one parameter.
> 
>          Any idea?
> 
>          Thanks in advance


_________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:taglibs-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message