tomcat-taglibs-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tobias.Himst...@medvantis.de
Subject Antwort: xsl taglibs problem with anchor element
Date Wed, 05 Dec 2001 09:13:27 GMT
Hi,

try to replace the & with & in the link -> 
<a href="myjsp.jsp?param1=1&amp;param2=2">mylink</a>

Regards -- Tobias




"andcerve@libero.it" <andcerve
05.12.2001 08:41
Bitte antworten an "Tag Libraries Users List"

 
        An:     taglibs-user@jakarta.apache.org
        Kopie: 
        Thema:  xsl taglibs problem with anchor element

Hi,

         is there anyone who has tested the xsl tag library of the
Jakarta 
         project?

         Here is my problem.

         In my xsl file I have an anchor element that referes to a jsp
with 2 
         parameters:

         <a href="myjsp.jsp?param1=1&param2=2">mylink</a>

         When I run the jsp which has this anchor element in the xsl
file used 
         as xsl attribute of the tag library an exception occurs with
this 
         message: the entity param2 must end with the ";" delimitator.

         I tried to put the ";" at the end like this:

         <a href="myjsp.jsp?param1=1&param2=2;">mylink</a>

         but the same exception occured.

         The same anchor element in a normal HTML page perfectly works.

         I tried the anchor element with only one parameter in the xsl
tag 
         library and it works!

         It seems it is a problem only with more than one parameter.

         Any idea?

         Thanks in advance


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message