tomcat-taglibs-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adam Hardy <ahardy.str...@cyberspaceroad.com>
Subject Re: ApplicationResources.properties apparently cached
Date Wed, 21 Jan 2004 11:03:55 GMT
Thanks for the response. I know exactly how it must look to people 
reading this, but what you are suggesting is what I have been doing for 
the past week. I'm 99% positive that this is not a result of browser or 
proxy or JSP caching.

On 01/21/2004 11:54 AM Evgeny Gesin wrote:
> I think somethings can be wrong with application or
> understanding how it works with bundle.properties, if
> DE still cached. Try to remove compiled pages (under
> the "work" directory in Tomcat), stop and start Tomcat
> and point browser to the same pages again and see what
> happen.
> 
> Evgeny Gesin
> Javadesk CEO / Founder
> 
> 
> --- Adam Hardy <ahardy.struts@cyberspaceroad.com>
> wrote:
> 
>>Can anybody make any comment about this? Other than
>>that you think I 
>>might be losing it?
>>
>>Thanks
>>
>>On 01/20/2004 06:38 PM Adam Hardy wrote:
>>
>>>I have set up my i18n properties files for use
>>
>>with the <fmt:message> 
>>
>>>taglib (jstl 1.0) via the
>>
>>javax.servlet.jsp.jstl.fmt.localizationContext 
>>
>>>and I tested it out with DE and EN to make sure my
>>
>>different locales on 
>>
>>>the browser would generate the correct language
>>
>>text.
>>
>>>All worked, and so I deleted the German file,
>>
>>since it was only a test 
>>
>>>and I'm not ready to do all the proper translation
>>
>>into German yet.
>>
>>>I deleted the _en.properties and _de.properties
>>
>>files, and have only a 
>>
>>>default ApplicationResources.properties so I
>>
>>really can't see where the 
>>
>>>old German strings are coming from.
>>>
>>>However the German strings keep appearing in my
>>
>>web pages in German 
>>
>>>browsers.
>>>
>>>This has been troubling me for a month now and I'm
>>
>>really determined to 
>>
>>>fix it. I'm sure it's not being cached by the
>>
>>browser or by a proxy. 
>>
>>>Chopping and changing the locale in the browser
>>
>>proves that.
>>
>>>What also puzzles me is the work-around I did: I
>>
>>recreated the German 
>>
>>>_de.properties file, and so now I have something
>>
>>sensible (the old 
>>
>>>strings are pretty stupid random bits of text).
>>
>>But when I deleted this 
>>
>>>new German file to test if the bug had gone, the
>>
>>old German strings 
>>
>>>reappeared.
>>>
>>>What is my next logical step? I'm completely stuck
>>
>>here.
>>
>>>Thanks
>>>Adam
>>>
>>
>>
>>-- 
>>struts 1.1 + tomcat 5.0.16 + java 1.4.2
>>Linux 2.4.20 Debian
>>
>>
>>
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> 
>>To unsubscribe, e-mail:
>>taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>>For additional commands, e-mail:
>>taglibs-user-help@jakarta.apache.org
>>
> 
> 
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Hotjobs: Enter the "Signing Bonus" Sweepstakes
> http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/signingbonus
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: taglibs-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 


-- 
struts 1.1 + tomcat 5.0.16 + java 1.4.2
Linux 2.4.20 Debian


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: taglibs-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message