tomcat-taglibs-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Mitchell" <jmitch...@apache.org>
Subject Re: bean:include doesn't work but jsp:include does
Date Wed, 18 May 2005 03:27:19 GMT
First, you should ask on the proper list.  That would be the Struts Users 
List (CC'd on this reply).

I'll help you over there.



--
James Mitchell
Software Engineer / Open Source Evangelist
Consulting / Mentoring / Freelance
EdgeTech, Inc.
http://www.edgetechservices.net/
678.910.8017
AIM:   jmitchtx
Yahoo: jmitchtx
MSN:   jmitchell@apache.org




----- Original Message ----- 
From: "Gandle, Panchasheel" <pgandle@rwjf.org>
To: <taglibs-user@jakarta.apache.org>
Sent: Tuesday, May 17, 2005 8:04 AM
Subject: bean:include doesn't work but jsp:include does


bean:include fails when deployed to production on proper domain,
it works fine on local host.

bean:include is not able to connect to proper server/port, it gives
java.net.ConnectException: Tried all: '1' addresses, but could not
connect over HTTP to server: 'servername: port'

although the servername and port printed in exception are right.
This works fine with jsp:include.

Does anybody encountered this and resolved it.
Reply would be highly appreciable.

Thanks
Panchasheel


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: taglibs-user-help@jakarta.apache.org




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: taglibs-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: taglibs-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message