tomee-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Felipe Jaekel (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (TOMEE-1545) Problem with parallel deployment + REST
Date Thu, 29 Oct 2015 12:46:27 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-1545?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14980359#comment-14980359
] 

Felipe Jaekel commented on TOMEE-1545:
--------------------------------------

Hi,

I tested today with apache-tomee-7.0.0-20151023.041228-161-plus and its working as expected.

Thanks

> Problem with parallel deployment + REST
> ---------------------------------------
>
>                 Key: TOMEE-1545
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-1545
>             Project: TomEE
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.7.1, 7.0.0-M1, 1.7.2
>            Reporter: Felipe Jaekel
>            Priority: Minor
>         Attachments: catalina.out
>
>
> Hi
> I mentioned on issue 1511 that REST was working fine with parallel deployment, but I
noticed that the application stops working when the server is restarted. When I was creating
the test case I also noticed that the first version deployed doesn't works too.
> I have the following changes in system.properties:
> openejb.deploymentId.format = {ejbJarId}/{ejbName}
> openejb.jndiname.format = {deploymentId}{interfaceType.annotationName}
> openejb.wsAddress.format = /{ejbName}
> server.xml: added undeployOldVersions="true" to Host
> Sample application, based on http://tomee.apache.org/examples-trunk/simple-rest/README.html:
> https://www.dropbox.com/s/rfeo0dmgfco1dga/RestTest%23%2320150330-1600.war?dl=0
> https://www.dropbox.com/s/biwp655xg22s6ei/RestTest%23%2320150330-1712.war?dl=0
> Results when accessing http://localhost:8080/RestTest/greetingEjb on the browser:
> - Deployed the first version of the application -> 404 error
> - Deployed a second version of the application -> works fine
> - Restarted server -> 404 error
> Tested with 1.7.1 plus, 1.7.2-20150404.041012-211-plus and 2.0.0-20150404.041007-250-plus.

> I can add the server log if it's relevant.
> Thanks



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message