tomee-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keerati (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (TOMEE-2000) TomEE PLUME 7.0.2 stability problem when using HTTPS on both Redhat and CentOS
Date Tue, 01 Aug 2017 11:55:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-2000?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16108763#comment-16108763
] 

Keerati edited comment on TOMEE-2000 at 8/1/17 11:54 AM:
---------------------------------------------------------

-


was (Author: jkeerati):
We already found out that some tomee libraries (jar) are in beta version. Those beta jar cause
instability. I'm not sure why our server has those beta libraries, it probably came from TomEE
PLUME M3 or some early version of TomEE PLUME 7.0.0. Anyway, the latest version of TomEE PLUME
don't have those beta libraries. So, the problem is resolved.

> TomEE PLUME 7.0.2 stability problem when using HTTPS on both Redhat and CentOS
> ------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: TOMEE-2000
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TOMEE-2000
>             Project: TomEE
>          Issue Type: Bug
>          Components: TomEE Core Server
>    Affects Versions: 7.0.2
>         Environment: Red Hat Enterprise Linux Server release 7.2 (Maipo)
> CentOS Linux release 7.2.1511 (Core) 
> Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_101-b13) (64-bit server)
>            Reporter: Keerati
>             Fix For: 7.0.3
>
>         Attachments: CPU usage 20170202.png, %CPU usage (java) with zero request.png,
jstack-20170202.out, jstack.out
>
>
> There seems to be a bug on HTTPS feature. We've setup SSL on two different machine (Redhat
and CentOS) using two different SSL certificates, and the exact same problem happen. 
> At first, TomEE runs normally, but after a few days (we are not exactly sure how long),
TomEE starts to have stability problem. In our case, TomEE starts to have abnormal CPU consumption
(~20% on all CPU cores) even when there is no connection. Furthermore, when the server start
to have HTTPS workloads, TomEE did crash. So, we decided to disable SSL from our TomEE server,
and everything come back to normal.
> Sorry that we did not record all the problems appropriately (the time we test SSL on
the 1st and 2nd server is about 2 months), but now that we found the same problem happen on
the 2nd server. We are quite sure that TomEE has stability problem with SSL.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message