tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thiago Veronezi <thi...@veronezi.org>
Subject Re: Help need with OpenEJB
Date Wed, 03 Nov 2010 18:13:22 GMT
Hi agentalpha,
If you still need help on that, could you send me a example project that
represents your file structure? Also, send me your openejb and tomcat
versions.
[]s,
Thiago.

On Tue, Nov 2, 2010 at 9:45 AM, Thiago Veronezi <thiago@veronezi.org> wrote:

> Sorry about the delay, agentalpha.
> I didnt have time for this yet (buzy week). Ill try to help you by the end
> of the day.
> []s,
> Thiago.
>
>
> On Mon, Nov 1, 2010 at 10:26 AM, agentalpha <yogesh.life@gmail.com> wrote:
>
>>
>>
>> Hi Thiago,
>>
>> I have managed to add dependencies using eclipse and now I don't get any
>> classnotfound exceptions on starting the standalone openejb server.
>> But now the issue is that I can't see the jndi's being registered in the
>> container. Also I didn't got any related logs on console, signifying that
>> the beans are getting read and registered.
>> I tried this on both ejb2 and ejb3 standard session bean projects. These
>> projects work fine on Weblogic.
>>
>> What can be wrong? I checked the jndi's using telnet on the corresponding
>> port. But didn't saw anything related.
>>
>> Please advice
>> --
>> View this message in context:
>> http://openejb.979440.n4.nabble.com/Help-need-with-OpenEJB-tp3019186p3022225.html
>> Sent from the OpenEJB User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message