tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Apache CODI and TomEE problem
Date Wed, 04 Jul 2012 07:35:58 GMT
Hi,

are you using 1.1.0-SNAPSHOT?

- Romain


2012/7/4 Martin Kjær Jørgensen <mkj@gotu.dk>

> I'm developing a Maven+JSF+CDI application for TomEE in NetBeans, and
> have recently added the Apache CODI extensions
> (myfaces-extcdi-bundle-jsf20). When I deploy the application from
> NetBeans I get the following exception in my browser and in the server log:
>
>  "Caused by: java.lang.IllegalStateException: No bean found for type:
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.jsf.api.config.JsfModuleConfig
>     at
>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getOrCreateBeanByClass(CodiUtils.java:198)
>     at
>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:174)
>     at
>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:139)
>     at
>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:124)
>
>     .. "
>
> To "fix" this i restart TomEE. After the restart I can access the pages
> with no exceptions. I even get the:
>
> "config implementation:
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.api.config.CodiCoreConfig
>    method:    isAdvancedQualifierRequiredForDependencyInjection
>    value:    true
>
>    method:    isConfigurationLoggingEnabled
>    value:    true
>
>    method:    isInvalidBeanCreationEventEnabled
>    value:    false"
>
>  ... messages etc etc.
>
> When I build/debug from NetBeans, it first undeploy the application then
> deploy the new build, after which the same exception (Caused by:
> java.lang.IllegalStateException: No bean found for type) occurs again.
> Then I restart TomEE again and it works. It seems I have to restart
> TomEE every time I deploy for it to work.
>
> Do you have any idea why this happens?
>
> /Martin
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message