tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Apache CODI and TomEE problem
Date Wed, 04 Jul 2012 09:19:36 GMT
feel free to report it ;)

- Romain


2012/7/4 Martin Kjær Jørgensen <mkj@gotu.dk>

> I've tested with apache-tomee-1.1.0-20120703.051059-47-plus.tar.gz, and
> it works. No exceptions. :)
> Another strange behavior occured, but it have nothing to do with this
> CODI issue.
>
> On 04-07-2012 10:21, Romain Manni-Bucau wrote:
> > of tomee sorry, maybe try the snapshot
> >
> > - Romain
> >
> >
> > 2012/7/4 Martin Kjær Jørgensen <mkj@gotu.dk>
> >
> >> Of Tomme? No. 1.0.0 (apache-tomee-1.0.0-plus.tar.gz)
> >> Of CODI? No. 1.0.5
> >>
> >> On 04-07-2012 09:35, Romain Manni-Bucau wrote:
> >>> Hi,
> >>>
> >>> are you using 1.1.0-SNAPSHOT?
> >>>
> >>> - Romain
> >>>
> >>>
> >>> 2012/7/4 Martin Kjær Jørgensen <mkj@gotu.dk>
> >>>
> >>>> I'm developing a Maven+JSF+CDI application for TomEE in NetBeans, and
> >>>> have recently added the Apache CODI extensions
> >>>> (myfaces-extcdi-bundle-jsf20). When I deploy the application from
> >>>> NetBeans I get the following exception in my browser and in the server
> >> log:
> >>>>
> >>>>  "Caused by: java.lang.IllegalStateException: No bean found for type:
> >>>> org.apache.myfaces.extensions.cdi.jsf.api.config.JsfModuleConfig
> >>>>     at
> >>>>
> >>>>
> >>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getOrCreateBeanByClass(CodiUtils.java:198)
> >>>>     at
> >>>>
> >>>>
> >>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:174)
> >>>>     at
> >>>>
> >>>>
> >>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:139)
> >>>>     at
> >>>>
> >>>>
> >>
> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.impl.util.CodiUtils.getContextualReferenceByClass(CodiUtils.java:124)
> >>>>
> >>>>     .. "
> >>>>
> >>>> To "fix" this i restart TomEE. After the restart I can access the
> pages
> >>>> with no exceptions. I even get the:
> >>>>
> >>>> "config implementation:
> >>>> org.apache.myfaces.extensions.cdi.core.api.config.CodiCoreConfig
> >>>>    method:    isAdvancedQualifierRequiredForDependencyInjection
> >>>>    value:    true
> >>>>
> >>>>    method:    isConfigurationLoggingEnabled
> >>>>    value:    true
> >>>>
> >>>>    method:    isInvalidBeanCreationEventEnabled
> >>>>    value:    false"
> >>>>
> >>>>  ... messages etc etc.
> >>>>
> >>>> When I build/debug from NetBeans, it first undeploy the application
> then
> >>>> deploy the new build, after which the same exception (Caused by:
> >>>> java.lang.IllegalStateException: No bean found for type) occurs again.
> >>>> Then I restart TomEE again and it works. It seems I have to restart
> >>>> TomEE every time I deploy for it to work.
> >>>>
> >>>> Do you have any idea why this happens?
> >>>>
> >>>> /Martin
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>
> >>
> >>
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message