tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anthony Fryer <apfr...@hotmail.com>
Subject Re: Does tomee plus support ValidatingManagedConnectionFactory?
Date Wed, 09 Jan 2013 12:02:25 GMT
If i deploy my webapp and start tomee with no resources.xml file, it starts
fine and prints out the following...

TomcatWebAppBuilder.init /jcawebapp
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory
configureApplication
INFO: Configuring enterprise application:
D:\Users\Anthony\Documents\DEV\JCATest\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp0\wtpwebapps\jcawebapp
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.config.OutputGeneratedDescriptors
writeRaXml
INFO: Dumping Generated ra.xml to:
D:\Users\Anthony\AppData\Local\Temp\ra-3608827528573415994jcawebappRA.xml
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory
configureService
INFO: Configuring Service(id=jcawebappRARA, type=Resource,
provider-id=jcawebappRARA)
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory
configureService
INFO: Configuring Service(id=jcatestPoolA, type=Resource,
provider-id=jcatestPoolA)
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.config.AppInfoBuilder build
INFO: Enterprise application
"D:\Users\Anthony\Documents\DEV\JCATest\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp0\wtpwebapps\jcawebapp"
loaded.
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler
createApplication
INFO: Assembling app:
D:\Users\Anthony\Documents\DEV\JCATest\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp0\wtpwebapps\jcawebapp
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler
createRecipe
INFO: Creating Resource(id=jcawebappRARA)
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler
createRecipe
INFO: Creating Resource(id=jcatestPoolA)
JCATestResourceAdapter.start()...
09/01/2013 9:57:35 PM org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler
createResource
INFO: Creating ConnectionManager for Resource(id=jcatestPoolA)
...


When i try to use a resources.xml i always get issues.  My resources.xml
file is...

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<resources>
 	<Resource id="jcatestPoolA"
type="com.cyberavenue.jcatest.JCATestConnectionFactory">
		poolMinSize = 7
		poolMaxSize = 10
	</Resource>
</resources>

and when i start tomee it prints out the following errors and fails to
start...

TomcatWebAppBuilder.init /jcawebapp
09/01/2013 10:00:55 PM org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory
configureApplication
INFO: Configuring enterprise application:
D:\Users\Anthony\Documents\DEV\JCATest\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp0\wtpwebapps\jcawebapp
09/01/2013 10:00:55 PM org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory
configureService
SEVERE: Failed Configuring Service(id=jcatestPoolA)
org.apache.openejb.config.NoSuchProviderException: Cannot determine a
provider for Resource(id=jcatestPoolA,
type=com.cyberavenue.jcatest.JCATestConnectionFactory, provider=null).

Possible valid configurations might be: 
  <Resource id="jcatestPoolA" type="DataSource"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.sql.DataSource"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="ActiveMQResourceAdapter"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.jms.QueueConnectionFactory"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="TopicConnectionFactory"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.jms.ConnectionFactory"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.jms.TopicConnectionFactory"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="QueueConnectionFactory"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.jms.Queue"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="Queue"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.jms.Topic"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="Topic"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="ORB"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="org.omg.CORBA.ORB"/>
  <Resource id="jcatestPoolA" type="javax.mail.Session"/>
	at
org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory.configureService(ConfigurationFactory.java:981)
	at
org.apache.openejb.config.AutoConfig.processApplicationResources(AutoConfig.java:896)
	at org.apache.openejb.config.AutoConfig.deploy(AutoConfig.java:178)
	at
org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory$Chain.deploy(ConfigurationFactory.java:352)
	at
org.apache.openejb.config.ConfigurationFactory.configureApplication(ConfigurationFactory.java:857)
	at
org.apache.tomee.catalina.TomcatWebAppBuilder.startInternal(TomcatWebAppBuilder.java:1030)
	at
org.apache.tomee.catalina.TomcatWebAppBuilder.configureStart(TomcatWebAppBuilder.java:952)
	at
org.apache.tomee.catalina.GlobalListenerSupport.lifecycleEvent(GlobalListenerSupport.java:124)
	at
org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:119)
	at
org.apache.catalina.util.LifecycleBase.fireLifecycleEvent(LifecycleBase.java:90)
	at
org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5173)
	at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
	at
org.apache.catalina.core.ContainerBase$StartChild.call(ContainerBase.java:1559)
	at
org.apache.catalina.core.ContainerBase$StartChild.call(ContainerBase.java:1549)
	at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(FutureTask.java:303)
	at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:138)
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886)
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908)
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:662)


I've tried to specify a provider value in resources.xml but no value seems
to work.




--
View this message in context: http://openejb.979440.n4.nabble.com/Does-tomee-plus-support-ValidatingManagedConnectionFactory-tp4660187p4660202.html
Sent from the OpenEJB User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message