tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Esben Rugbjerg <esbenrugbj...@gmail.com>
Subject Re: Problem deploying using Maven plugin
Date Tue, 24 Sep 2013 12:23:43 GMT
The 1.6.0-SNAPSHOT didn't solve the path problem. But thanks for the help
so far anyway :-)


On Tue, Sep 24, 2013 at 2:13 PM, Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>wrote:

> Good news :-) Using version 1.5.2 solved the problem with the different
> version of the serilization classes. I'll try the 1.6.0-SNAPSHOT to se if
> it solves the problem with the path to a network drive.
>
>
> On Tue, Sep 24, 2013 at 1:42 PM, Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com
> > wrote:
>
>>
>> http://central.maven.org/maven2/org/apache/openejb/maven/tomee-maven-plugin/
>> 1.5.2
>> ;)
>>
>> if it doesn't try please give it a try on 1.6.0-SNAPSHOT (needs apache
>> snapshot repo)
>>
>> *Romain Manni-Bucau*
>> *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
>> *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
>> http://rmannibucau.wordpress.com/>
>> *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
>> *Github: https://github.com/rmannibucau*
>>
>>
>>
>> 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
>>
>> > Yes, thats what I thought. I think the problem must be in the plugin. I
>> am
>> > using the official server version 1.5.2 from
>> > http://tomee.apache.org/downloads.html I am using version 1.0.1 of the
>> > plugin. Is there a newer one which is in sync with the 1.5.2 server ?
>> >
>> > Regards
>> > Esben
>> >
>> >
>> > On Tue, Sep 24, 2013 at 12:45 PM, Romain Manni-Bucau
>> > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
>> >
>> > > basically means you use a tomee and a tomee mvn plugin with different
>> > > version i think
>> > >
>> > > *Romain Manni-Bucau*
>> > > *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
>> > > *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
>> > > http://rmannibucau.wordpress.com/>
>> > > *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
>> > > *Github: https://github.com/rmannibucau*
>> > >
>> > >
>> > >
>> > > 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
>> > >
>> > > > I'll try to see if I can get trunk up and running.
>> > > >
>> > > > By the way. If I run it from a local drive and the webapp actually
>> gets
>> > > > deployed I get the following warning:
>> > > >
>> > > > [DEBUG] Configuring mojo
>> > > > 'org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy' with
>> basic
>> > > > configurator -->
>> > > > [DEBUG]   (f) path = c:\DeployService.war
>> > > > [DEBUG]   (f) tomeeHost = localhost
>> > > > [DEBUG]   (f) tomeeHttpPort = 36913
>> > > > [DEBUG] -- end configuration --
>> > > > sep 24, 2013 12:35:52 PM org.apache.openejb.client.EventLogger log
>> > > > INFO: RemoteInitialContextCreated{providerUri=
>> > > > http://localhost:36913/tomee/ejb}
>> > > > sep 24, 2013 12:35:53 PM org.apache.openejb.client.EventLogger log
>> > > > WARNING: RequestFailed{server=http://localhost:36913/tomee/ejb}
>> > > > EJBRequest{deploymentId='openejb/Deployer',
>> > > > type=EJB_OBJECT_BUSINESS_METHOD, method='deploy', primaryKey='null'}
>> > > > {error=Cannot read the response from the server (OEJP/3.1) :
>> > > > org.apache.openejb.assembler.classic.AppInfo; local class
>> incompatible:
>> > > > stream classdesc serialVersionUID = 7690895426891445405, local class
>> > > > serialVersionUID = -8446165016999701001}
>> > > >
>> > > > But it still deploys.
>> > > >
>> > > > Regards
>> > > > Esben
>> > > >
>> > > >
>> > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 12:16 PM, Romain Manni-Bucau
>> > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
>> > > >
>> > > > > Hi
>> > > > >
>> > > > > Wonder if it works on trunk, i remember i hack something close
in
>> > > another
>> > > > > context on a recent version.
>> > > > > Le 24 sept. 2013 12:09, "Esben Rugbjerg" <esbenrugbjerg@gmail.com>
>> a
>> > > > > écrit :
>> > > > >
>> > > > > > Hi again
>> > > > > >
>> > > > > > I have made a few more tests. I turns out that the problem
>> occurs
>> > if
>> > > > the
>> > > > > > file that I try to deploy is located on a network drive.
>> > > > > >
>> > > > > > If I use
>> > > > > > <path>c:\DeployService.war</path>
>> > > > > > it works
>> > > > > >
>> > > > > > The drive with the letter 'y' is a network drive. If I use:
>> > > > > > <path>y;\DeployService.war</path>
>> > > > > > it doesn't work
>> > > > > >
>> > > > > > I am normally running through a Cygwin terminal but have
also
>> tried
>> > > > > through
>> > > > > > a normal shell (cmd.exe) and the problem occurs in both
cases.
>> > > > > >
>> > > > > > Bug or feature or something that is not related to Maven
and the
>> > > TomEE
>> > > > > > plugin ?
>> > > > > >
>> > > > > > Regards
>> > > > > > Esben
>> > > > > >
>> > > > > >
>> > > > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 11:06 AM, Romain Manni-Bucau
>> > > > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
>> > > > > >
>> > > > > > > Hi
>> > > > > > >
>> > > > > > > path needs to be the war file (/foo/bar/myapp.war)
>> > > > > > >
>> > > > > > > *Romain Manni-Bucau*
>> > > > > > > *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
>> > > > > > > *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
>> > > > > > > http://rmannibucau.wordpress.com/>
>> > > > > > > *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
>> > > > > > > *Github: https://github.com/rmannibucau*
>> > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > > > 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
>> > > > > > >
>> > > > > > > > Hi Romain,
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > Thanks for your answer.
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > I have tried a lot of combinations after looking
in the
>> > > > > documentation,
>> > > > > > > but
>> > > > > > > > haven't figured out exactly what the path should
point to.
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > What exactly should the path be a path to (the
WAR to be
>> > deployed
>> > > > or
>> > > > > > the
>> > > > > > > > destination directory) ? Can you give me an example
?
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > I found this
>> > > > > > > > <path>${project.build.directory}\RestSimpleDemo.war</path>
>> > > > > > > > in the thread called
>> > > > > > > > Re: <path> under maven-tomee plugin configuration
when
>> running
>> > > > > > > tomee:deploy
>> > > > > > > > which led me to believe that it should be the
path to WAR
>> to be
>> > > > > > deployed
>> > > > > > > > which I think
>> > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > >
>> > > > >
>> > > >
>> > >
>> >
>> <path>${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}</path>
>> > > > > > > > should point at it and this is also the case.
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > I get the following debug output when I run Maven:
>> > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > [DEBUG] Configuring mojo
>> > > > > > > > 'org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy'
>> with
>> > > > basic
>> > > > > > > > configurator -->
>> > > > > > > > [DEBUG]   (f) path =
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
>> > > > > > > > [DEBUG]   (f) tomeeHost = localhost
>> > > > > > > > [DEBUG]   (f) tomeeHttpPort = 36913
>> > > > > > > > [DEBUG] -- end configuration --
>> > > > > > > > sep 24, 2013 10:55:52 AM
>> org.apache.openejb.client.EventLogger
>> > > log
>> > > > > > > > INFO: RemoteInitialContextCreated{providerUri=
>> > > > > > > > http://localhost:36913/tomee/ejb}
>> > > > > > > > [INFO]
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> > > > > > > > [INFO] BUILD FAILURE
>> > > > > > > > [INFO]
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> > > > > > > > [INFO] Total time: 20.194s
>> > > > > > > > [INFO] Finished at: Tue Sep 24 10:55:53 CEST 2013
>> > > > > > > > [INFO] Final Memory: 18M/188M
>> > > > > > > > [INFO]
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > ------------------------------------------------------------------------
>> > > > > > > > [ERROR] Failed to execute goal
>> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > > (tomee-deploy)
>> > > > > > > on
>> > > > > > > > project DeployService: Execution tomee-deploy
of goal
>> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > failed:
>> > > > The
>> > > > > > bean
>> > > > > > > > encountered a non-application exception; nested
exception
>> is:
>> > > > > > > > [ERROR] org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
>> > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
>> > > > > > > > (Den angivne sti blev ikke fundet)
>> > > > > > > > [ERROR] -> [Help 1]
>> > > > > > > > org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException:
>> Failed
>> > to
>> > > > > > execute
>> > > > > > > > goal
>> org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > > > > > (tomee-deploy) on project DeployService: Execution
>> tomee-deploy
>> > > of
>> > > > > goal
>> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > failed:
>> > > > The
>> > > > > > bean
>> > > > > > > > encountered a non-application exception; nested
exception
>> is:
>> > > > > > > >         org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
>> > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
>> > > > > > > > (Den angivne sti blev ikke fundet)
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > Regards
>> > > > > > > > Esben
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 6:39 AM, Romain Manni-Bucau
>> > > > > > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > > Hi
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > > > Here is the tomee mvn plugin doc
>> > > > > > > > > http://tomee.apache.org/tomee-maven-plugin.html
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > > > I think your path is wrong (seems you put
a name and not a
>> > > path)
>> > > > > > > > > Le 24 sept. 2013 00:15, "Esben Rugbjerg"
<
>> > > > esbenrugbjerg@gmail.com>
>> > > > > a
>> > > > > > > > > écrit :
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > Hi,
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > I am trying to do some integration testing
using Maven
>> and
>> > > > TomEE.
>> > > > > > > But I
>> > > > > > > > > > have problems deploying the WAR using
the Maven plugin.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > I have a small servlet which should
deploy applications
>> > using
>> > > > our
>> > > > > > own
>> > > > > > > > old
>> > > > > > > > > > deployment system.
>> > > > > > > > > > I have a deployment motor for test
>> (DummyDeploymentMotor)
>> > and
>> > > > one
>> > > > > > for
>> > > > > > > > > > production (NshDeploymentMotor).
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > I have a pom.xml where I build both
a test-war and a
>> > > > > production-war
>> > > > > > > > > > including different deployment motor
classes. The
>> correct
>> > > class
>> > > > > > > > > > is injected into the servlet using the
@Inject and
>> > > @Alternative
>> > > > > > > > > annotations
>> > > > > > > > > > and the beans.xml pointing at the correct
class is
>> > generated
>> > > > > during
>> > > > > > > > > build.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > The main servlet is annotated with:
>> > > > > > > > > > @WebServlet(name = "DeployServiceServlet",
urlPatterns
>> = {
>> > > > > > > "/deployee"
>> > > > > > > > },
>> > > > > > > > > > loadOnStartup = 0)
>> > > > > > > > > > @MultipartConfig
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > I can execute the integration tests
against the test
>> > version
>> > > of
>> > > > > the
>> > > > > > > > > > application if I start up TomEE from
Maven in the
>> > > > > > > pre-integration-test
>> > > > > > > > > > phase, run the tests in the
>> > > > > > > > > > integration-test phase and close down
the TomEE in the
>> > > > > > > > > > post-integration-test phase. I am using
the following
>> > > > > configuration
>> > > > > > > in
>> > > > > > > > > the
>> > > > > > > > > > pom.xml
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > <plugin>
>> > > > > > > > > >  <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
>> > > > > > > > > > <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
>> > > > > > > > > >  <version>1.0.1</version>
>> > > > > > > > > > <executions>
>> > > > > > > > > > <execution>
>> > > > > > > > > >  <id>tomee-run</id>
>> > > > > > > > > > <phase>pre-integration-test</phase>
>> > > > > > > > > > <goals>
>> > > > > > > > > >  <goal>start</goal>
>> > > > > > > > > > </goals>
>> > > > > > > > > > <configuration>
>> > > > > > > > > >  <tomeeVersion>1.5.2</tomeeVersion>
>> > > > > > > > > > <tomeeClassifier>plus</tomeeClassifier>
>> > > > > > > > > >  <tomeeHttpPort>${tomee.http.port}</tomeeHttpPort>
>> > > > > > > > > > <path>/${project.build.finalName}</path>
>> > > > > > > > > >  <fork>true</fork>
>> > > > > > > > > > </configuration>
>> > > > > > > > > > </execution>
>> > > > > > > > > >  <execution>
>> > > > > > > > > > <id>tomee-shutdown</id>
>> > > > > > > > > > <goals>
>> > > > > > > > > >  <goal>stop</goal>
>> > > > > > > > > > </goals>
>> > > > > > > > > > <phase>post-integration-test</phase>
>> > > > > > > > > >  </execution>
>> > > > > > > > > > </executions>
>> > > > > > > > > > </plugin>
>> > > > > > > > > >  As far as I can see the WAR is actually
not deployed
>> the
>> > > TomEE
>> > > > > is
>> > > > > > > > simply
>> > > > > > > > > > pointed to the path of the directory
containing the
>> files
>> > > that
>> > > > > will
>> > > > > > > go
>> > > > > > > > > into
>> > > > > > > > > > the
>> > > > > > > > > >  WAR. Is this correct ?
>> > > > > > > > > >  I try to deploy the WAR using the following
>> configuration:
>> > > > > > > > > >  <plugin>
>> > > > > > > > > > <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
>> > > > > > > > > > <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
>> > > > > > > > > >  <version>1.0.1</version>
>> > > > > > > > > > <executions>
>> > > > > > > > > > <execution>
>> > > > > > > > > >  <id>tomee-deploy</id>
>> > > > > > > > > > <phase>pre-integration-test</phase>
>> > > > > > > > > > <goals>
>> > > > > > > > > >  <goal>deploy</goal>
>> > > > > > > > > > </goals>
>> > > > > > > > > > <configuration>
>> > > > > > > > > >  <tomeeVersion>1.5.2</tomeeVersion>
>> > > > > > > > > >  <tomeeClassifier>plus</tomeeClassifier>
>> > > > > > > > > >  <tomeeHost>${tomeeHostName}</tomeeHost>
>> > > > > > > > > >  <tomeeHttpPort>${tomee.http.port}</tomeeHttpPort>
>> > > > > > > > > >   <path>${project.build.finalName}</path>
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > >
>> > > > >
>> > > >
>> > >
>> >
>> <warFile>${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}</warFile>
>> > > > > > > > > >  </configuration>
>> > > > > > > > > > </execution>
>> > > > > > > > > > <execution>
>> > > > > > > > > >  <id>tomee-undeploy</id>
>> > > > > > > > > > <goals>
>> > > > > > > > > > <goal>undeploy</goal>
>> > > > > > > > > >  </goals>
>> > > > > > > > > > <phase>post-integration-test</phase>
>> > > > > > > > > > </execution>
>> > > > > > > > > >  </executions>
>> > > > > > > > > > </plugin>
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > When I try to run Maven with a profile
containing this
>> > > > > > configuration
>> > > > > > > I
>> > > > > > > > > get
>> > > > > > > > > > the following error:
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > [ERROR] Failed to execute goal
>> > > > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > > > > (tomee-deploy)
>> > > > > > > > > on
>> > > > > > > > > > project DeployService:
>> > > > > > > > > > Execution tomee-deploy of goal
>> > > > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > failed:
>> > > > > > > > > >
>> org.apache.openejb.loader.Files$FileDoesNotExistException:
>> > > > > > > > > > Does not exist: C:\Program
>> > > > > > > > > Files\apache-tomee-plus-1.5.2\bin\DeployService:
>> > > > > > > > > > Does not exist: C:\Program
>> > > > > > > > > Files\apache-tomee-plus-1.5.2\bin\DeployService
>> > > > > > > > > > -> [Help 1]
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > Nothing appears in the webapps folder
on the server but
>> in
>> > > the
>> > > > > bin
>> > > > > > > > > folder a
>> > > > > > > > > > empty folder called 'DeployService.unpacked'
is created
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > If I change the <path> to
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > >
>> > > > >
>> > > >
>> > >
>> >
>> ${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}
>> > > > > > > > > > i.e. the same as the <warFile>
then I get the following
>> > > error:
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > [ERROR] Failed to execute goal
>> > > > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > > > > (tomee-deploy)
>> > > > > > > > > on
>> > > > > > > > > > project DeployService:
>> > > > > > > > > > Execution tomee-deploy of goal
>> > > > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
>> > > > failed:
>> > > > > > The
>> > > > > > > > bean
>> > > > > > > > > > encountered a non-application exception;
>> > > > > > > > > > nested exception is:
>> > > > > > > > > > [ERROR] org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
>> > > > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > >
>> > > >
>> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > The file is of course prestent at the
listed path.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > There is not created any new folder
in the bin folder.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > The TomEE I try to deploy on is version
1.5.2 just like
>> the
>> > > one
>> > > > > > > > > referenced
>> > > > > > > > > > in the pom.xml.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > What could the problem be and where
should I start
>> looking
>> > ?
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > My Java version is oracle170-64 on a
Windows 7.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > Please tell if you need more information
in order to
>> help
>> > me.
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > Regards
>> > > > > > > > > > Esben Rugbjerg
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > > > --
>> > > > > > > > > > =================
>> > > > > > > > > > cand.polyt.
>> > > > > > > > > > Esben Rugbjerg
>> > > > > > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
>> > > > > > > > > > 2000 Frederiksberg
>> > > > > > > > > > Danmark
>> > > > > > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
>> > > > > > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
>> > > > > > > > > > =================
>> > > > > > > > > >
>> > > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > > >
>> > > > > > > > --
>> > > > > > > > =================
>> > > > > > > > cand.polyt.
>> > > > > > > > Esben Rugbjerg
>> > > > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
>> > > > > > > > 2000 Frederiksberg
>> > > > > > > > Danmark
>> > > > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
>> > > > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
>> > > > > > > > =================
>> > > > > > > >
>> > > > > > >
>> > > > > >
>> > > > > >
>> > > > > >
>> > > > > > --
>> > > > > > =================
>> > > > > > cand.polyt.
>> > > > > > Esben Rugbjerg
>> > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
>> > > > > > 2000 Frederiksberg
>> > > > > > Danmark
>> > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
>> > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
>> > > > > > =================
>> > > > > >
>> > > > >
>> > > >
>> > > >
>> > > >
>> > > > --
>> > > > =================
>> > > > cand.polyt.
>> > > > Esben Rugbjerg
>> > > > Guldborgvej 44, 3.th.
>> > > > 2000 Frederiksberg
>> > > > Danmark
>> > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
>> > > > mobil-tlf.: +45 28715166
>> > > > =================
>> > > >
>> > >
>> >
>> >
>> >
>> > --
>> > =================
>> > cand.polyt.
>> > Esben Rugbjerg
>> > Guldborgvej 44, 3.th.
>> > 2000 Frederiksberg
>> > Danmark
>> > email: esbenrugbjerg@gmail.com
>> > mobil-tlf.: +45 28715166
>> > =================
>> >
>>
>
>
>
> --
> =================
> cand.polyt.
> Esben Rugbjerg
> Guldborgvej 44, 3.th.
> 2000 Frederiksberg
> Danmark
> email: esbenrugbjerg@gmail.com
> mobil-tlf.: +45 28715166
> =================
>



-- 
=================
cand.polyt.
Esben Rugbjerg
Guldborgvej 44, 3.th.
2000 Frederiksberg
Danmark
email: esbenrugbjerg@gmail.com
mobil-tlf.: +45 28715166
=================

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message