tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Esben Rugbjerg <esbenrugbj...@gmail.com>
Subject Re: Problem deploying using Maven plugin
Date Tue, 24 Sep 2013 14:02:19 GMT
I am not sure what you mean. I need to be able to do it through the
tomee-plugin because the tests eventually need to be executed against a
test server where the production version of the WAR must be deployed on.

I have made a new workspace on a local drive so now I can deploy and run
the tests. That is nice but doesn't solve the basic problem.

Next I want to undeploy the WAR when I have tested it. I am trying to use
the following configuration

<execution>
<id>tomee-undeploy</id>
<goals>
 <goal>undeploy</goal>
</goals>
<phase>post-integration-test</phase>
 <configuration>
<tomeeVersion>1.5.2</tomeeVersion>
 <tomeeClassifier>plus</tomeeClassifier>
 <tomeeHost>${tomeeHostName}</tomeeHost>
 <tomeeHttpPort>${tomee.http.port}</tomeeHttpPort>
 <path>${warToDeployPath}</path>

</configuration>
 </execution>

where the path comes from this definition
<warToDeployPath>${project.build.directory}\${project.build.finalName}.${project.packaging}</warToDeployPath>

This works for the deployment execution but not for the undeploy execution
which gives the following error

[INFO] --- tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy (tomee-undeploy) @
DeployService ---
[DEBUG] Configuring mojo
org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy from plugin
realm ClassRealm[plugin>org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2,
parent: sun.misc.Launcher$AppClassLoader@709db0ad]
[DEBUG] Configuring mojo
'org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy' with basic
configurator -->
[DEBUG]   (f) path = C:\workspace1\DeployService\target\DeployService.war
[DEBUG]   (f) tomeeHost = localhost
[DEBUG]   (f) tomeeHttpPort = 36913
[DEBUG] -- end configuration --
sep 24, 2013 3:46:14 PM org.apache.openejb.client.EventLogger log
INFO: RemoteInitialContextCreated{providerUri=
http://localhost:36913/tomee/ejb}
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 4.927s
[INFO] Finished at: Tue Sep 24 15:46:14 CEST 2013
[INFO] Final Memory: 21M/334M
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal
org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy (tomee-undeploy)
on project DeployService: Execution tomee-undeploy of goal
org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy failed:
C:\workspace1\DeployService\target\DeployService.war -> [Help 1]
org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Failed to execute
goal org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy
(tomee-undeploy) on project DeployService: Execution tomee-undeploy of goal
org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.5.2:undeploy failed:
C:\workspace1\DeployService\target\DeployService.war

In the docs it says that the path should be the same but that doesn't seem
to be the case ?

Regards
Esben


On Tue, Sep 24, 2013 at 2:34 PM, Romain Manni-Bucau
<rmannibucau@gmail.com>wrote:

> Maybe cause java is faked by the path on windows. basically you can deploy
> from maven (mvn:groupid:artifactid:version:war) or http on trunk
>
> *Romain Manni-Bucau*
> *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
> *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
> http://rmannibucau.wordpress.com/>
> *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
> *Github: https://github.com/rmannibucau*
>
>
>
> 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
>
> > The 1.6.0-SNAPSHOT didn't solve the path problem. But thanks for the help
> > so far anyway :-)
> >
> >
> > On Tue, Sep 24, 2013 at 2:13 PM, Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com
> > >wrote:
> >
> > > Good news :-) Using version 1.5.2 solved the problem with the different
> > > version of the serilization classes. I'll try the 1.6.0-SNAPSHOT to se
> if
> > > it solves the problem with the path to a network drive.
> > >
> > >
> > > On Tue, Sep 24, 2013 at 1:42 PM, Romain Manni-Bucau <
> > rmannibucau@gmail.com
> > > > wrote:
> > >
> > >>
> > >>
> >
> http://central.maven.org/maven2/org/apache/openejb/maven/tomee-maven-plugin/
> > >> 1.5.2
> > >> ;)
> > >>
> > >> if it doesn't try please give it a try on 1.6.0-SNAPSHOT (needs apache
> > >> snapshot repo)
> > >>
> > >> *Romain Manni-Bucau*
> > >> *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
> > >> *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
> > >> http://rmannibucau.wordpress.com/>
> > >> *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
> > >> *Github: https://github.com/rmannibucau*
> > >>
> > >>
> > >>
> > >> 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
> > >>
> > >> > Yes, thats what I thought. I think the problem must be in the
> plugin.
> > I
> > >> am
> > >> > using the official server version 1.5.2 from
> > >> > http://tomee.apache.org/downloads.html I am using version 1.0.1 of
> > the
> > >> > plugin. Is there a newer one which is in sync with the 1.5.2 server
> ?
> > >> >
> > >> > Regards
> > >> > Esben
> > >> >
> > >> >
> > >> > On Tue, Sep 24, 2013 at 12:45 PM, Romain Manni-Bucau
> > >> > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
> > >> >
> > >> > > basically means you use a tomee and a tomee mvn plugin with
> > different
> > >> > > version i think
> > >> > >
> > >> > > *Romain Manni-Bucau*
> > >> > > *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
> > >> > > *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
> > >> > > http://rmannibucau.wordpress.com/>
> > >> > > *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
> > >> > > *Github: https://github.com/rmannibucau*
> > >> > >
> > >> > >
> > >> > >
> > >> > > 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
> > >> > >
> > >> > > > I'll try to see if I can get trunk up and running.
> > >> > > >
> > >> > > > By the way. If I run it from a local drive and the webapp
> actually
> > >> gets
> > >> > > > deployed I get the following warning:
> > >> > > >
> > >> > > > [DEBUG] Configuring mojo
> > >> > > > 'org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy'
with
> > >> basic
> > >> > > > configurator -->
> > >> > > > [DEBUG]   (f) path = c:\DeployService.war
> > >> > > > [DEBUG]   (f) tomeeHost = localhost
> > >> > > > [DEBUG]   (f) tomeeHttpPort = 36913
> > >> > > > [DEBUG] -- end configuration --
> > >> > > > sep 24, 2013 12:35:52 PM org.apache.openejb.client.EventLogger
> log
> > >> > > > INFO: RemoteInitialContextCreated{providerUri=
> > >> > > > http://localhost:36913/tomee/ejb}
> > >> > > > sep 24, 2013 12:35:53 PM org.apache.openejb.client.EventLogger
> log
> > >> > > > WARNING: RequestFailed{server=http://localhost:36913/tomee/ejb}
> > >> > > > EJBRequest{deploymentId='openejb/Deployer',
> > >> > > > type=EJB_OBJECT_BUSINESS_METHOD, method='deploy',
> > primaryKey='null'}
> > >> > > > {error=Cannot read the response from the server (OEJP/3.1)
:
> > >> > > > org.apache.openejb.assembler.classic.AppInfo; local class
> > >> incompatible:
> > >> > > > stream classdesc serialVersionUID = 7690895426891445405,
local
> > class
> > >> > > > serialVersionUID = -8446165016999701001}
> > >> > > >
> > >> > > > But it still deploys.
> > >> > > >
> > >> > > > Regards
> > >> > > > Esben
> > >> > > >
> > >> > > >
> > >> > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 12:16 PM, Romain Manni-Bucau
> > >> > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
> > >> > > >
> > >> > > > > Hi
> > >> > > > >
> > >> > > > > Wonder if it works on trunk, i remember i hack something
close
> > in
> > >> > > another
> > >> > > > > context on a recent version.
> > >> > > > > Le 24 sept. 2013 12:09, "Esben Rugbjerg" <
> > esbenrugbjerg@gmail.com>
> > >> a
> > >> > > > > écrit :
> > >> > > > >
> > >> > > > > > Hi again
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > I have made a few more tests. I turns out that
the problem
> > >> occurs
> > >> > if
> > >> > > > the
> > >> > > > > > file that I try to deploy is located on a network
drive.
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > If I use
> > >> > > > > > <path>c:\DeployService.war</path>
> > >> > > > > > it works
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > The drive with the letter 'y' is a network drive.
If I use:
> > >> > > > > > <path>y;\DeployService.war</path>
> > >> > > > > > it doesn't work
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > I am normally running through a Cygwin terminal
but have
> also
> > >> tried
> > >> > > > > through
> > >> > > > > > a normal shell (cmd.exe) and the problem occurs
in both
> cases.
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > Bug or feature or something that is not related
to Maven and
> > the
> > >> > > TomEE
> > >> > > > > > plugin ?
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > Regards
> > >> > > > > > Esben
> > >> > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 11:06 AM, Romain Manni-Bucau
> > >> > > > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > > Hi
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > > path needs to be the war file (/foo/bar/myapp.war)
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > > *Romain Manni-Bucau*
> > >> > > > > > > *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
> > >> > > > > > > *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
> > >> > > > > > > http://rmannibucau.wordpress.com/>
> > >> > > > > > > *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
> > >> > > > > > > *Github: https://github.com/rmannibucau*
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > > 2013/9/24 Esben Rugbjerg <esbenrugbjerg@gmail.com>
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > > > > Hi Romain,
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > Thanks for your answer.
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > I have tried a lot of combinations after
looking in the
> > >> > > > > documentation,
> > >> > > > > > > but
> > >> > > > > > > > haven't figured out exactly what the
path should point
> to.
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > What exactly should the path be a path
to (the WAR to be
> > >> > deployed
> > >> > > > or
> > >> > > > > > the
> > >> > > > > > > > destination directory) ? Can you give
me an example ?
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > I found this
> > >> > > > > > > >
> <path>${project.build.directory}\RestSimpleDemo.war</path>
> > >> > > > > > > > in the thread called
> > >> > > > > > > > Re: <path> under maven-tomee plugin
configuration when
> > >> running
> > >> > > > > > > tomee:deploy
> > >> > > > > > > > which led me to believe that it should
be the path to
> WAR
> > >> to be
> > >> > > > > > deployed
> > >> > > > > > > > which I think
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > >
> > >> > > >
> > >> > >
> > >> >
> > >>
> >
> <path>${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}</path>
> > >> > > > > > > > should point at it and this is also
the case.
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > I get the following debug output when
I run Maven:
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > [DEBUG] Configuring mojo
> > >> > > > > > > >
> 'org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy'
> > >> with
> > >> > > > basic
> > >> > > > > > > > configurator -->
> > >> > > > > > > > [DEBUG]   (f) path =
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
> > >> > > > > > > > [DEBUG]   (f) tomeeHost = localhost
> > >> > > > > > > > [DEBUG]   (f) tomeeHttpPort = 36913
> > >> > > > > > > > [DEBUG] -- end configuration --
> > >> > > > > > > > sep 24, 2013 10:55:52 AM
> > >> org.apache.openejb.client.EventLogger
> > >> > > log
> > >> > > > > > > > INFO: RemoteInitialContextCreated{providerUri=
> > >> > > > > > > > http://localhost:36913/tomee/ejb}
> > >> > > > > > > > [INFO]
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > ------------------------------------------------------------------------
> > >> > > > > > > > [INFO] BUILD FAILURE
> > >> > > > > > > > [INFO]
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > ------------------------------------------------------------------------
> > >> > > > > > > > [INFO] Total time: 20.194s
> > >> > > > > > > > [INFO] Finished at: Tue Sep 24 10:55:53
CEST 2013
> > >> > > > > > > > [INFO] Final Memory: 18M/188M
> > >> > > > > > > > [INFO]
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > ------------------------------------------------------------------------
> > >> > > > > > > > [ERROR] Failed to execute goal
> > >> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > > (tomee-deploy)
> > >> > > > > > > on
> > >> > > > > > > > project DeployService: Execution tomee-deploy
of goal
> > >> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > failed:
> > >> > > > The
> > >> > > > > > bean
> > >> > > > > > > > encountered a non-application exception;
nested
> exception
> > >> is:
> > >> > > > > > > > [ERROR] org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
> > >> > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
> > >> > > > > > > > (Den angivne sti blev ikke fundet)
> > >> > > > > > > > [ERROR] -> [Help 1]
> > >> > > > > > > > org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException:
> > >> Failed
> > >> > to
> > >> > > > > > execute
> > >> > > > > > > > goal
> > >> org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > > > > > (tomee-deploy) on project DeployService:
Execution
> > >> tomee-deploy
> > >> > > of
> > >> > > > > goal
> > >> > > > > > > > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > failed:
> > >> > > > The
> > >> > > > > > bean
> > >> > > > > > > > encountered a non-application exception;
nested
> exception
> > >> is:
> > >> > > > > > > >         org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
> > >> > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
> > >> > > > > > > > (Den angivne sti blev ikke fundet)
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > Regards
> > >> > > > > > > > Esben
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > On Tue, Sep 24, 2013 at 6:39 AM, Romain
Manni-Bucau
> > >> > > > > > > > <rmannibucau@gmail.com>wrote:
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > Hi
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > Here is the tomee mvn plugin doc
> > >> > > > > > > > > http://tomee.apache.org/tomee-maven-plugin.html
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > I think your path is wrong (seems
you put a name and
> > not a
> > >> > > path)
> > >> > > > > > > > > Le 24 sept. 2013 00:15, "Esben
Rugbjerg" <
> > >> > > > esbenrugbjerg@gmail.com>
> > >> > > > > a
> > >> > > > > > > > > écrit :
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > Hi,
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > I am trying to do some integration
testing using
> Maven
> > >> and
> > >> > > > TomEE.
> > >> > > > > > > But I
> > >> > > > > > > > > > have problems deploying the
WAR using the Maven
> > plugin.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > I have a small servlet which
should deploy
> > applications
> > >> > using
> > >> > > > our
> > >> > > > > > own
> > >> > > > > > > > old
> > >> > > > > > > > > > deployment system.
> > >> > > > > > > > > > I have a deployment motor
for test
> > >> (DummyDeploymentMotor)
> > >> > and
> > >> > > > one
> > >> > > > > > for
> > >> > > > > > > > > > production (NshDeploymentMotor).
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > I have a pom.xml where I build
both a test-war and a
> > >> > > > > production-war
> > >> > > > > > > > > > including different deployment
motor classes. The
> > >> correct
> > >> > > class
> > >> > > > > > > > > > is injected into the servlet
using the @Inject and
> > >> > > @Alternative
> > >> > > > > > > > > annotations
> > >> > > > > > > > > > and the beans.xml pointing
at the correct class is
> > >> > generated
> > >> > > > > during
> > >> > > > > > > > > build.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > The main servlet is annotated
with:
> > >> > > > > > > > > > @WebServlet(name = "DeployServiceServlet",
> urlPatterns
> > >> = {
> > >> > > > > > > "/deployee"
> > >> > > > > > > > },
> > >> > > > > > > > > > loadOnStartup = 0)
> > >> > > > > > > > > > @MultipartConfig
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > I can execute the integration
tests against the test
> > >> > version
> > >> > > of
> > >> > > > > the
> > >> > > > > > > > > > application if I start up
TomEE from Maven in the
> > >> > > > > > > pre-integration-test
> > >> > > > > > > > > > phase, run the tests in the
> > >> > > > > > > > > > integration-test phase and
close down the TomEE in
> the
> > >> > > > > > > > > > post-integration-test phase.
I am using the
> following
> > >> > > > > configuration
> > >> > > > > > > in
> > >> > > > > > > > > the
> > >> > > > > > > > > > pom.xml
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > <plugin>
> > >> > > > > > > > > >  <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
> > >> > > > > > > > > > <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
> > >> > > > > > > > > >  <version>1.0.1</version>
> > >> > > > > > > > > > <executions>
> > >> > > > > > > > > > <execution>
> > >> > > > > > > > > >  <id>tomee-run</id>
> > >> > > > > > > > > > <phase>pre-integration-test</phase>
> > >> > > > > > > > > > <goals>
> > >> > > > > > > > > >  <goal>start</goal>
> > >> > > > > > > > > > </goals>
> > >> > > > > > > > > > <configuration>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeVersion>1.5.2</tomeeVersion>
> > >> > > > > > > > > > <tomeeClassifier>plus</tomeeClassifier>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeHttpPort>${tomee.http.port}</tomeeHttpPort>
> > >> > > > > > > > > > <path>/${project.build.finalName}</path>
> > >> > > > > > > > > >  <fork>true</fork>
> > >> > > > > > > > > > </configuration>
> > >> > > > > > > > > > </execution>
> > >> > > > > > > > > >  <execution>
> > >> > > > > > > > > > <id>tomee-shutdown</id>
> > >> > > > > > > > > > <goals>
> > >> > > > > > > > > >  <goal>stop</goal>
> > >> > > > > > > > > > </goals>
> > >> > > > > > > > > > <phase>post-integration-test</phase>
> > >> > > > > > > > > >  </execution>
> > >> > > > > > > > > > </executions>
> > >> > > > > > > > > > </plugin>
> > >> > > > > > > > > >  As far as I can see the WAR
is actually not
> deployed
> > >> the
> > >> > > TomEE
> > >> > > > > is
> > >> > > > > > > > simply
> > >> > > > > > > > > > pointed to the path of the
directory containing the
> > >> files
> > >> > > that
> > >> > > > > will
> > >> > > > > > > go
> > >> > > > > > > > > into
> > >> > > > > > > > > > the
> > >> > > > > > > > > >  WAR. Is this correct ?
> > >> > > > > > > > > >  I try to deploy the WAR using
the following
> > >> configuration:
> > >> > > > > > > > > >  <plugin>
> > >> > > > > > > > > > <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
> > >> > > > > > > > > > <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
> > >> > > > > > > > > >  <version>1.0.1</version>
> > >> > > > > > > > > > <executions>
> > >> > > > > > > > > > <execution>
> > >> > > > > > > > > >  <id>tomee-deploy</id>
> > >> > > > > > > > > > <phase>pre-integration-test</phase>
> > >> > > > > > > > > > <goals>
> > >> > > > > > > > > >  <goal>deploy</goal>
> > >> > > > > > > > > > </goals>
> > >> > > > > > > > > > <configuration>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeVersion>1.5.2</tomeeVersion>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeClassifier>plus</tomeeClassifier>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeHost>${tomeeHostName}</tomeeHost>
> > >> > > > > > > > > >  <tomeeHttpPort>${tomee.http.port}</tomeeHttpPort>
> > >> > > > > > > > > >   <path>${project.build.finalName}</path>
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > >
> > >> > > >
> > >> > >
> > >> >
> > >>
> >
> <warFile>${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}</warFile>
> > >> > > > > > > > > >  </configuration>
> > >> > > > > > > > > > </execution>
> > >> > > > > > > > > > <execution>
> > >> > > > > > > > > >  <id>tomee-undeploy</id>
> > >> > > > > > > > > > <goals>
> > >> > > > > > > > > > <goal>undeploy</goal>
> > >> > > > > > > > > >  </goals>
> > >> > > > > > > > > > <phase>post-integration-test</phase>
> > >> > > > > > > > > > </execution>
> > >> > > > > > > > > >  </executions>
> > >> > > > > > > > > > </plugin>
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > When I try to run Maven with
a profile containing
> this
> > >> > > > > > configuration
> > >> > > > > > > I
> > >> > > > > > > > > get
> > >> > > > > > > > > > the following error:
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > [ERROR] Failed to execute
goal
> > >> > > > > > > > > >
> > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > > > > (tomee-deploy)
> > >> > > > > > > > > on
> > >> > > > > > > > > > project DeployService:
> > >> > > > > > > > > > Execution tomee-deploy of
goal
> > >> > > > > > > > > >
> > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > failed:
> > >> > > > > > > > > >
> > >> org.apache.openejb.loader.Files$FileDoesNotExistException:
> > >> > > > > > > > > > Does not exist: C:\Program
> > >> > > > > > > > > Files\apache-tomee-plus-1.5.2\bin\DeployService:
> > >> > > > > > > > > > Does not exist: C:\Program
> > >> > > > > > > > > Files\apache-tomee-plus-1.5.2\bin\DeployService
> > >> > > > > > > > > > -> [Help 1]
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > Nothing appears in the webapps
folder on the server
> > but
> > >> in
> > >> > > the
> > >> > > > > bin
> > >> > > > > > > > > folder a
> > >> > > > > > > > > > empty folder called 'DeployService.unpacked'
is
> > created
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > If I change the <path>
to
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > >
> > >> > > >
> > >> > >
> > >> >
> > >>
> >
> ${project.build.directory}${file.separator}${project.build.finalName}.${project.packaging}
> > >> > > > > > > > > > i.e. the same as the <warFile>
then I get the
> > following
> > >> > > error:
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > [ERROR] Failed to execute
goal
> > >> > > > > > > > > >
> > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > > > > (tomee-deploy)
> > >> > > > > > > > > on
> > >> > > > > > > > > > project DeployService:
> > >> > > > > > > > > > Execution tomee-deploy of
goal
> > >> > > > > > > > > >
> > org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.1:deploy
> > >> > > > failed:
> > >> > > > > > The
> > >> > > > > > > > bean
> > >> > > > > > > > > > encountered a non-application
exception;
> > >> > > > > > > > > > nested exception is:
> > >> > > > > > > > > > [ERROR] org.apache.openejb.OpenEJBRuntimeException:
> > >> > > > > > > > > > java.io.FileNotFoundException:
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > >
> > >> >
> > Y:\tp124295DDrev\workspaceJenkins\DeployService\target\DeployService.war
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > The file is of course prestent
at the listed path.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > There is not created any new
folder in the bin
> folder.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > The TomEE I try to deploy
on is version 1.5.2 just
> > like
> > >> the
> > >> > > one
> > >> > > > > > > > > referenced
> > >> > > > > > > > > > in the pom.xml.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > What could the problem be
and where should I start
> > >> looking
> > >> > ?
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > My Java version is oracle170-64
on a Windows 7.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > Please tell if you need more
information in order to
> > >> help
> > >> > me.
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > Regards
> > >> > > > > > > > > > Esben Rugbjerg
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > > > --
> > >> > > > > > > > > > =================
> > >> > > > > > > > > > cand.polyt.
> > >> > > > > > > > > > Esben Rugbjerg
> > >> > > > > > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
> > >> > > > > > > > > > 2000 Frederiksberg
> > >> > > > > > > > > > Danmark
> > >> > > > > > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > >> > > > > > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
> > >> > > > > > > > > > =================
> > >> > > > > > > > > >
> > >> > > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > > > --
> > >> > > > > > > > =================
> > >> > > > > > > > cand.polyt.
> > >> > > > > > > > Esben Rugbjerg
> > >> > > > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
> > >> > > > > > > > 2000 Frederiksberg
> > >> > > > > > > > Danmark
> > >> > > > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > >> > > > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
> > >> > > > > > > > =================
> > >> > > > > > > >
> > >> > > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > > >
> > >> > > > > > --
> > >> > > > > > =================
> > >> > > > > > cand.polyt.
> > >> > > > > > Esben Rugbjerg
> > >> > > > > > Guldborgvej 44, 3.th.
> > >> > > > > > 2000 Frederiksberg
> > >> > > > > > Danmark
> > >> > > > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > >> > > > > > mobil-tlf.: +45 28715166
> > >> > > > > > =================
> > >> > > > > >
> > >> > > > >
> > >> > > >
> > >> > > >
> > >> > > >
> > >> > > > --
> > >> > > > =================
> > >> > > > cand.polyt.
> > >> > > > Esben Rugbjerg
> > >> > > > Guldborgvej 44, 3.th.
> > >> > > > 2000 Frederiksberg
> > >> > > > Danmark
> > >> > > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > >> > > > mobil-tlf.: +45 28715166
> > >> > > > =================
> > >> > > >
> > >> > >
> > >> >
> > >> >
> > >> >
> > >> > --
> > >> > =================
> > >> > cand.polyt.
> > >> > Esben Rugbjerg
> > >> > Guldborgvej 44, 3.th.
> > >> > 2000 Frederiksberg
> > >> > Danmark
> > >> > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > >> > mobil-tlf.: +45 28715166
> > >> > =================
> > >> >
> > >>
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > =================
> > > cand.polyt.
> > > Esben Rugbjerg
> > > Guldborgvej 44, 3.th.
> > > 2000 Frederiksberg
> > > Danmark
> > > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > > mobil-tlf.: +45 28715166
> > > =================
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > =================
> > cand.polyt.
> > Esben Rugbjerg
> > Guldborgvej 44, 3.th.
> > 2000 Frederiksberg
> > Danmark
> > email: esbenrugbjerg@gmail.com
> > mobil-tlf.: +45 28715166
> > =================
> >
>



-- 
=================
cand.polyt.
Esben Rugbjerg
Guldborgvej 44, 3.th.
2000 Frederiksberg
Danmark
email: esbenrugbjerg@gmail.com
mobil-tlf.: +45 28715166
=================

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message