tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From david Cossé <co...@codelutin.com>
Subject Re: Upgrade from 4.5.2 to 4.6.0.1 issue
Date Tue, 13 May 2014 07:46:01 GMT
I did it but it doesn't solve the problem.
Thanks


Le 12/05/2014 17:16, Romain Manni-Bucau a écrit :
> try adding a META-INF/scan.xml with
>
> <scan>
> <packages>
> <package>com.base.of.my.business</package>
> </packages>
> </scan>
>
>
> Romain Manni-Bucau
> Twitter: @rmannibucau
> Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
> LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
> Github: https://github.com/rmannibucau
>
>
> 2014-05-12 16:36 GMT+02:00 david Cossé <cosse@codelutin.com>:
>> Thanks for your help
>>
>> The project is build as this:
>> lima
>>    lima-buisiness
>>      src/main/ressources/META-INF/ejb-jar.xml
>>      pom.xml
>>    lima-...
>>      pom.xml
>>    lima-swing
>>      pom.xml
>> pom.xml
>>
>> the pom from lima-swing has dependency to lima-business where is located the
>> ejb-jar.xml
>> but when launching the lima.jar from lima-swing the ejb-jar.xml file from
>> lima-buisiness looks ignored.
>>
>> to build the project from the project root I do:
>> mvn -U clean install
>> then to launch id i do:
>> java -jar lima-swing/target/lima-swing-0.8-SNAPSHOT.jar
>>
>> It works fine when using OpenEjb 4.5.2 but doesn't with 4.6.0.1
>>
>> thanks
>>
>> Le 12/05/2014 14:08, Romain Manni-Bucau a écrit :
>>
>>> Hi
>>>
>>> Do you do an uber jar? If so maybe think to add a scan.xml or ensure
>>> the uber jar is well formed.
>>>
>>> Merging all jars can make think OpenEJB it has nothing to deploy since
>>> internal app is skipped and jar containing internal app is the same as
>>> your business one
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> Romain Manni-Bucau
>>> Twitter: @rmannibucau
>>> Blog:http://rmannibucau.wordpress.com/
>>> LinkedIn:http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
>>> Github:https://github.com/rmannibucau
>>>
>>>
>>> 2014-05-12 13:59 GMT+02:00 david Cossé<cosse@codelutin.com>:
>>>> After ugrading the openEJB version from 4.5.2 to 4.6.0.1, when using java
>>>> -jar to launch my application it doesn't start and throw up this
>>>> exception:
>>>>
>>>> Erreur
>>>>
>>>> Message:
>>>>       org.apache.openejb.OpenEjbContainer$NoModulesFoundException: No
>>>> modules
>>>> found to deploy.
>>>> 1)Maybe descriptors are placed in incorrect location.
>>>> Descriptors could go under:
>>>> <base-dir>/META-INF or <base-dir>/WEB-INF
>>>> but not directly under <base-dir>
>>>> Check 'Application Discovery via the Classpath' docs page for more info
>>>> 2)Maybe no modules are present in the classpath.
>>>> Is 'openejb.base' system property pointing to the intended location?
>>>> Level:
>>>>       SEVERE
>>>> Stack Trace:
>>>> No modules found to deploy. 1)Maybe descriptors are placed in incorrect
>>>> location. Descriptors could go under:  /META-INF or /WEB-INF but not
>>>> directly under   Check 'Application Discovery via the Classpath' docs
>>>> page
>>>> for more info 2)Maybe no modules are present in the classpath. Is
>>>> 'openejb.base' system property pointing to the intended location?
>>>>
>>>> org.apache.openejb.util.Exceptions.newNoModulesFoundException(Exceptions.java:98)
>>>>
>>>> org.apache.openejb.OpenEjbContainer$Provider.load(OpenEjbContainer.java:549)
>>>>
>>>> org.apache.openejb.OpenEjbContainer$Provider.createEJBContainer(OpenEjbContainer.java:354)
>>>>
>>>> javax.ejb.embeddable.EJBContainer.createEJBContainer(EJBContainer.java:56)
>>>>
>>>> org.chorem.lima.service.LimaServiceFactory.initFactory(LimaServiceFactory.java:92)
>>>>       org.chorem.lima.LimaMain.launch(LimaMain.java:136)
>>>>       org.chorem.lima.LimaMain.main(LimaMain.java:88)
>>>>
>>>> Thanks for your help.
>>>> David cossé
>>>>


Mime
View raw message