tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andy Gumbrecht <agumbre...@tomitribe.com>
Subject Re: error with maven: i tried to run with: package tomee:run
Date Thu, 05 Jun 2014 15:24:02 GMT
Change 1.0.3-SNAPSHOT to either 1.7.0-SNAPSHOT or 1.6.0.2 for the 
released version of the tomee-maven-plugin.

Andy.

On 05/06/2014 17:18, mauro2java2011 wrote:
> hi all .
> i  have tried to write a web tomee application with  the maven archetipe .
> *I have also tried to run with:
>
> package tomee:run *
>
> but i get the following message:
>
> No plugin found for prefix 'tomee' in the current project and in the plugin
> groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] available from the
> repositories [local (/home/utente_javaee7/.m2/repository), central
> (http://repo.maven.apache.org/maven2)] -> [Help 1]
>
> To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
>
> For more information about the errors and possible solutions, please read
> the following articles:
>
> [Help 1]
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/NoPluginFoundForPrefixException
>
>
> please how i can fix it ?????
>
> my pom.xml it is :
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>           xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0
> http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
>    <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>
>    <groupId>it.proveconmaven5</groupId>
>    <artifactId>mavenproject2</artifactId>
>    <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>    <packaging>war</packaging>
>    <name>mavenproject2 TomEE Webapp</name>
>    <url>http://tomee.apache.org</url>
>
>    <dependencies>
>      <dependency>
>        <groupId>org.apache.openejb</groupId>
>        <artifactId>javaee-api</artifactId>
>        <version>6.0-5</version>
>        <scope>provided</scope>
>      </dependency>
>
>      
>
>      
>          <dependency>
>          <groupId>org.primefaces</groupId>
>          <artifactId>primefaces</artifactId>
>          <version>5.0</version>
>      </dependency>
>      
>    </dependencies>
>
>    <build>
>      <plugins>
>        <plugin>
>          <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>          <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
>          <version>3.0</version>
>        </plugin>
>        <plugin>
>          <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>          <artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
>          <version>2.13</version>
>        </plugin>
>        <plugin>
>          <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>          <artifactId>maven-war-plugin</artifactId>
>          <version>2.3</version>
>          <configuration>
>            <failOnMissingWebXml>false</failOnMissingWebXml>
>          </configuration>
>        </plugin>
>        <plugin>
>          <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
>          <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
>          <version>1.0.3-SNAPSHOT</version>
>          <configuration>
>            <context>ROOT</context>
>          </configuration>
>        </plugin>
>        <plugin>
>              <groupId>org.apache.openjpa</groupId>
>              <artifactId>openjpa-maven-plugin</artifactId>
>              <version>2.2.0</version>
>              <configuration>
>                  <includes>**/entities/*.class</includes>
>                  <excludes>**/entities/XML*.class</excludes>
>                  <addDefaultConstructor>true</addDefaultConstructor>
>                 
> <enforcePropertyRestrictions>true</enforcePropertyRestrictions>
>              </configuration>
>              <executions>
>                  <execution>
>                      <id>enhancer</id>
>                      <phase>process-classes</phase>
>                      <goals>
>                          <goal>enhance</goal>
>                      </goals>
>                  </execution>
>              </executions>
>              <dependencies>
>                  <dependency>
>                      <groupId>org.apache.openjpa</groupId>
>                      <artifactId>openjpa</artifactId>
>                      
>                      <version>2.2.0</version>
>                  </dependency>
>              </dependencies>
>          </plugin>
>      </plugins>
>    </build>
>
>    <repositories>
>      <repository>
>        <id>apache-snapshot</id>
>        <name>Apache Snapshot Repository</name>
>        <url>https://repository.apache.org/content/groups/snapshots/</url>
>      </repository>
>   
>      
>    </repositories>
>
>    <properties>
>      <project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
>    </properties>
> </project>
>
> ---------------------------------------
>
>
> also if i try with :
> mvn tomee:help
>
> i get :
>
> The POM for org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:jar:1.0.3-SNAPSHOT
> is missing, no dependency information available
> Failed to retrieve plugin descriptor for
> org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.3-SNAPSHOT: Plugin
> org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:1.0.3-SNAPSHOT or one of its
> dependencies could not be resolved: Failed to read artifact descriptor for
> org.apache.openejb.maven:tomee-maven-plugin:jar:1.0.3-SNAPSHOT
> Downloading:
> http://repo.maven.apache.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml
> Downloading:
> http://repo.maven.apache.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml
>                        
> Downloaded:
> http://repo.maven.apache.org/maven2/org/codehaus/mojo/maven-metadata.xml (22
> KB at 14.3 KB/sec)
>                        
> Downloaded:
> http://repo.maven.apache.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-metadata.xml
> (13 KB at 7.8 KB/sec)
> ------------------------------------------------------------------------
> BUILD FAILURE
> ------------------------------------------------------------------------
> Total time: 6.763s
> Finished at: Thu Jun 05 17:17:30 CEST 2014
> Final Memory: 7M/18M
> ------------------------------------------------------------------------
> No plugin found for prefix 'tomee' in the current project and in the plugin
> groups [org.apache.maven.plugins, org.codehaus.mojo] available from the
> repositories [local (/home/utente_javaee7/.m2/repository), central
> (http://repo.maven.apache.org/maven2)] -> [Help 1]
>
> To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
>
> For more information about the errors and possible solutions, please read
> the following articles:
> [Help 1]
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/NoPluginFoundForPrefixException
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://openejb.979440.n4.nabble.com/error-with-maven-i-tried-to-run-with-package-tomee-run-tp4669907.html
> Sent from the OpenEJB User mailing list archive at Nabble.com.

-- 
   Andy Gumbrecht

   http://www.tomitribe.com
   agumbrecht@tomitribe.com
   https://twitter.com/AndyGeeDe

   TomEE treibt Tomitribe! | http://tomee.apache.org


Mime
View raw message