tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bjorn Danielsson <bjorn-apa...@lists.cuspycode.com>
Subject Re: Spooky org.terracotta.quartz.skipUpdateCheck
Date Mon, 21 Jul 2014 17:22:42 GMT
I redeploy by copying it a second time to tomee/webapps as
explained here:

https://github.com/cuspycode/apache-stuff/blob/master/schedule-bug/readme.txt

Just touching the .war also reproduces it for me.

-- 
Bjorn Danielsson
Cuspy Code AB


Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com> wrote:
> How do you deploy it? deploying it at startup then hitting several times
> reload works fine
>
>
>
> Romain Manni-Bucau
> Twitter: @rmannibucau
> Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
> LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
> Github: https://github.com/rmannibucau
>
>
> 2014-07-21 18:52 GMT+02:00 Bjorn Danielsson <
> bjorn-apache@lists.cuspycode.com>:
>
>> Andy,
>>
>> No I was just trying to be clever and give a subversion link to
>> a Github subdirectory. It works with svn but apparently not in
>> a browser. Try the root link instead and ignore the other stuff:
>>
>> https://github.com/cuspycode/apache-stuff
>>
>> --
>> Bjorn Danielsson
>> Cuspy Code AB
>>
>>
>> Andy Gumbrecht <agumbrecht@tomitribe.com> wrote:
>> > Bjorn,
>> >
>> > I get a 404 on the link, did you kill it already?
>> >
>> > Andy.
>> >
>> > On 21/07/2014 16:39, Bjorn Danielsson wrote:
>> >> I checked the URL connectivity with curl, and I checked the 302-
>> >> redirect host, and both are responsive on the machine in question.
>> >> Then I temporarily added bogus routes to both hosts, and nothing
>> >> changed. There are no delays due to failed connection attempts.
>> >> In fact the webapp starts as usual, and beans and servlets are
>> >> responsive, it's just that the timers stop working.
>> >>
>> >> I noticed one more thing now when taking a second look at the logs.
>> >> When I redeploy with skipUpdateCheck=true I get log messages about
>> >> QuartzScheduler shutting down during undeployment and about one
>> >> second later it is initialized during deployment. With an empty
>> >> system.properties I get no such messages during redeployment,
>> >> only at start and stop of tomee itself.
>> >>
>> >> Here is a small ant project that reproduces the behaviour:
>> >>
>> >> svn co https://github.com/cuspycode/apache-stuff/trunk/schedule-bug
>> >>
>>

Mime
View raw message