tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tamás Kimmel <kumm0...@gmail.com>
Subject Re: tomee-maven-plugin webappDefaultConfig broken
Date Thu, 24 Jul 2014 12:42:11 GMT
only src/main/resources missing, but adding it does not help.

I've attached the project. But its really an empty web project created with
maven prototype.

First i've run into this problem with a complex web project, but i've
realized it can be reproduced with an empty project too.

and sorry ,
s/Last known broken version/First known broken version/




2014-07-24 13:48 GMT+02:00 Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com>:

> s/mean/miss/
>
>
>
> Romain Manni-Bucau
> Twitter: @rmannibucau
> Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
> LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
> Github: https://github.com/rmannibucau
>
>
> 2014-07-24 13:37 GMT+02:00 Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com>:
>
> > can mean a folder is missing in your setup (src/main/webapp or
> > target/classes)
> >
> >
> >
> >
> >
> > Romain Manni-Bucau
> > Twitter: @rmannibucau
> > Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
> > LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
> > Github: https://github.com/rmannibucau
> >
> >
> > 2014-07-24 13:35 GMT+02:00 Tamás Kimmel <kumm0307@gmail.com>:
> >
> > Hi!
> >>
> >> I know this is an experimental function.
> >> I'm just sending a signal, it stopped to work.
> >> Last known working version is snapshot at 20140716.
> >> Last known broken version is snapshot at 20140722.
> >>
> >> I get this stacktrace on tomee:run:
> >> INFO - Deployed
> >>
> >>
> Application(path=/home/kumm/Workspace/_try/mavenwebproject/target/apache-tomee/webapps/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT)
> >> SEVERE - ContainerBase.addChild: start:
> >> org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
> >>
> >>
> [StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT]]
> >> at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:154)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
> >> at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
> >> at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:632)
> >> at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:1083)
> >> at
> >>
> org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployWar.run(HostConfig.java:1880)
> >> at
> java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
> >> at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
> >> at
> >>
> >>
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
> >> at
> >>
> >>
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
> >> at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
> >> Caused by: java.lang.NullPointerException
> >> at
> org.apache.openejb.config.NewLoaderLogic.skip(NewLoaderLogic.java:180)
> >> at
> org.apache.openejb.config.NewLoaderLogic.skip(NewLoaderLogic.java:176)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.processAnnotationsUrl(OpenEJBContextConfig.java:524)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.webConfig(ContextConfig.java:1298)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.webConfig(OpenEJBContextConfig.java:366)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.configureStart(ContextConfig.java:876)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.configureStart(OpenEJBContextConfig.java:115)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.lifecycleEvent(ContextConfig.java:374)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:117)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.util.LifecycleBase.fireLifecycleEvent(LifecycleBase.java:90)
> >> at
> >>
> >>
> org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5355)
> >> at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
> >> ... 10 more
> >> SEVERE - Error deploying web application archive
> >>
> >>
> /home/kumm/Workspace/_try/mavenwebproject/target/apache-tomee/webapps/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT.war
> >>
> >> My test project is an empty maven web project created by maven
> >> archetype:generate.
> >> ( mvn -DarchetypeGroupId=org.codehaus.mojo.archetypes
> >> -DarchetypeArtifactId=webapp-javaee6 -DarchetypeVersion=1.5
> >> -DgroupId=com.acme -DartifactId=mavenwebproject -Dversion=1.0-SNAPSHOT
> >> -Dpackage=com.acme Dbasedir=/home/kumm/Workspace/_try
> archetype:generate )
> >>
> >> plugin in pom.xml:
> >> <plugin>
> >>                 <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
> >>                 <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
> >>                 <version>1.7.0-SNAPSHOT</version>
> >>                 <configuration>
> >>                     <tomeeClassifier>webprofile</tomeeClassifier>
> >>                     <simpleLog>true</simpleLog>
> >>                     <webappDefaultConfig>true</webappDefaultConfig>
> >>                 </configuration>
> >> </plugin>
> >>
> >> Without line "<webappDefaultConfig>true</webappDefaultConfig>"
> everything
> >> works as expected.
> >>
> >
> >
>

Mime
View raw message