tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tamás Kimmel <kumm0...@gmail.com>
Subject Re: tomee-maven-plugin webappDefaultConfig broken
Date Thu, 24 Jul 2014 21:06:54 GMT
The regression introduced by
https://github.com/apache/tomee/commit/12d79a50bbd9504cd386aef62d77a5117768812b#diff-13

Reverting the changes in EmptyDirContext seem to help.
I don't know (yet) what breaks.


2014-07-24 14:42 GMT+02:00 Tamás Kimmel <kumm0307@gmail.com>:

> only src/main/resources missing, but adding it does not help.
>
> I've attached the project. But its really an empty web project created
> with maven prototype.
>
> First i've run into this problem with a complex web project, but i've
> realized it can be reproduced with an empty project too.
>
> and sorry ,
> s/Last known broken version/First known broken version/
>
>
>
>
> 2014-07-24 13:48 GMT+02:00 Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com>:
>
> s/mean/miss/
>>
>>
>>
>> Romain Manni-Bucau
>> Twitter: @rmannibucau
>> Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
>> LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
>> Github: https://github.com/rmannibucau
>>
>>
>> 2014-07-24 13:37 GMT+02:00 Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com>:
>>
>> > can mean a folder is missing in your setup (src/main/webapp or
>> > target/classes)
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > Romain Manni-Bucau
>> > Twitter: @rmannibucau
>> > Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
>> > LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
>> > Github: https://github.com/rmannibucau
>> >
>> >
>> > 2014-07-24 13:35 GMT+02:00 Tamás Kimmel <kumm0307@gmail.com>:
>> >
>> > Hi!
>> >>
>> >> I know this is an experimental function.
>> >> I'm just sending a signal, it stopped to work.
>> >> Last known working version is snapshot at 20140716.
>> >> Last known broken version is snapshot at 20140722.
>> >>
>> >> I get this stacktrace on tomee:run:
>> >> INFO - Deployed
>> >>
>> >>
>> Application(path=/home/kumm/Workspace/_try/mavenwebproject/target/apache-tomee/webapps/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT)
>> >> SEVERE - ContainerBase.addChild: start:
>> >> org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
>> >>
>> >>
>> [StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT]]
>> >> at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:154)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
>> >> at
>> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
>> >> at
>> org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:632)
>> >> at
>> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:1083)
>> >> at
>> >>
>> org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployWar.run(HostConfig.java:1880)
>> >> at
>> java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
>> >> at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
>> >> at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
>> >> Caused by: java.lang.NullPointerException
>> >> at
>> org.apache.openejb.config.NewLoaderLogic.skip(NewLoaderLogic.java:180)
>> >> at
>> org.apache.openejb.config.NewLoaderLogic.skip(NewLoaderLogic.java:176)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.processAnnotationsUrl(OpenEJBContextConfig.java:524)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.webConfig(ContextConfig.java:1298)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.webConfig(OpenEJBContextConfig.java:366)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.configureStart(ContextConfig.java:876)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.tomee.catalina.OpenEJBContextConfig.configureStart(OpenEJBContextConfig.java:115)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.startup.ContextConfig.lifecycleEvent(ContextConfig.java:374)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:117)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.util.LifecycleBase.fireLifecycleEvent(LifecycleBase.java:90)
>> >> at
>> >>
>> >>
>> org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5355)
>> >> at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
>> >> ... 10 more
>> >> SEVERE - Error deploying web application archive
>> >>
>> >>
>> /home/kumm/Workspace/_try/mavenwebproject/target/apache-tomee/webapps/mavenwebproject-1.0-SNAPSHOT.war
>> >>
>> >> My test project is an empty maven web project created by maven
>> >> archetype:generate.
>> >> ( mvn -DarchetypeGroupId=org.codehaus.mojo.archetypes
>> >> -DarchetypeArtifactId=webapp-javaee6 -DarchetypeVersion=1.5
>> >> -DgroupId=com.acme -DartifactId=mavenwebproject -Dversion=1.0-SNAPSHOT
>> >> -Dpackage=com.acme Dbasedir=/home/kumm/Workspace/_try
>> archetype:generate )
>> >>
>> >> plugin in pom.xml:
>> >> <plugin>
>> >>                 <groupId>org.apache.openejb.maven</groupId>
>> >>                 <artifactId>tomee-maven-plugin</artifactId>
>> >>                 <version>1.7.0-SNAPSHOT</version>
>> >>                 <configuration>
>> >>                     <tomeeClassifier>webprofile</tomeeClassifier>
>> >>                     <simpleLog>true</simpleLog>
>> >>                     <webappDefaultConfig>true</webappDefaultConfig>
>> >>                 </configuration>
>> >> </plugin>
>> >>
>> >> Without line "<webappDefaultConfig>true</webappDefaultConfig>"
>> everything
>> >> works as expected.
>> >>
>> >
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message