tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Spooky org.terracotta.quartz.skipUpdateCheck
Date Mon, 21 Jul 2014 17:25:00 GMT
without undeploying the other copy? then there is an EJB conflict so
doesn't shock me it doesn't work



Romain Manni-Bucau
Twitter: @rmannibucau
Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
Github: https://github.com/rmannibucau


2014-07-21 19:22 GMT+02:00 Bjorn Danielsson <
bjorn-apache@lists.cuspycode.com>:

> I redeploy by copying it a second time to tomee/webapps as
> explained here:
>
>
> https://github.com/cuspycode/apache-stuff/blob/master/schedule-bug/readme.txt
>
> Just touching the .war also reproduces it for me.
>
> --
> Bjorn Danielsson
> Cuspy Code AB
>
>
> Romain Manni-Bucau <rmannibucau@gmail.com> wrote:
> > How do you deploy it? deploying it at startup then hitting several times
> > reload works fine
> >
> >
> >
> > Romain Manni-Bucau
> > Twitter: @rmannibucau
> > Blog: http://rmannibucau.wordpress.com/
> > LinkedIn: http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau
> > Github: https://github.com/rmannibucau
> >
> >
> > 2014-07-21 18:52 GMT+02:00 Bjorn Danielsson <
> > bjorn-apache@lists.cuspycode.com>:
> >
> >> Andy,
> >>
> >> No I was just trying to be clever and give a subversion link to
> >> a Github subdirectory. It works with svn but apparently not in
> >> a browser. Try the root link instead and ignore the other stuff:
> >>
> >> https://github.com/cuspycode/apache-stuff
> >>
> >> --
> >> Bjorn Danielsson
> >> Cuspy Code AB
> >>
> >>
> >> Andy Gumbrecht <agumbrecht@tomitribe.com> wrote:
> >> > Bjorn,
> >> >
> >> > I get a 404 on the link, did you kill it already?
> >> >
> >> > Andy.
> >> >
> >> > On 21/07/2014 16:39, Bjorn Danielsson wrote:
> >> >> I checked the URL connectivity with curl, and I checked the 302-
> >> >> redirect host, and both are responsive on the machine in question.
> >> >> Then I temporarily added bogus routes to both hosts, and nothing
> >> >> changed. There are no delays due to failed connection attempts.
> >> >> In fact the webapp starts as usual, and beans and servlets are
> >> >> responsive, it's just that the timers stop working.
> >> >>
> >> >> I noticed one more thing now when taking a second look at the logs.
> >> >> When I redeploy with skipUpdateCheck=true I get log messages about
> >> >> QuartzScheduler shutting down during undeployment and about one
> >> >> second later it is initialized during deployment. With an empty
> >> >> system.properties I get no such messages during redeployment,
> >> >> only at start and stop of tomee itself.
> >> >>
> >> >> Here is a small ant project that reproduces the behaviour:
> >> >>
> >> >> svn co https://github.com/cuspycode/apache-stuff/trunk/schedule-bug
> >> >>
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message