tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mauro2java2011 <mauro2java2...@gmail.com>
Subject Re: Tomee7 plus and plume bit work with netbeabs
Date Sat, 18 Jun 2016 08:52:40 GMT
hi i have investigated the difeerences int oserver.xml of tomee7 from other
old version.
I have noted the :
   
  * ORGINAL  into server.xml of tomee7*
    <Connector port="8080" protocol="HTTP/1.1"
               connectionTimeout="20000"
               redirectPort="8443" xpoweredBy="false" server="Apache TomEE"
/>
    
    *END ORGINAL *
----------------------------------------------------------------------------------
*from apache-tomee-plus-1.7.0 *
<Connector port="8080" protocol="HTTP/1.1"
               connectionTimeout="20000"
               redirectPort="8443" />

 *END from apache-tomee-plus-1.7.0 *

-----------------------------------------------------------
    
     *CORRECT FROM ME and it work!!!  *
     <Connector port="8080" protocol="HTTP/1.1"
               connectionTimeout="20000"
               redirectPort="8443" xpoweredBy="false"/>
   * END  MESSO DA ME*

-------------------------------------------------------
i have removed the attribute *server="Apache TomEE"*  not presente into
server.xml of tomee.1.7.0
and now it worked.


SO i you ask: 
1) The remove of attribute server="Apache TomEE"  can present problem on
tomee?

2)i haVE noted that another new  attribute is present respect to old version
tomee1.7.0.
 is :  *  xpoweredBy="false"*

*i not have removed it.* 
3)what are the two new attributes? Their functionality what is it?

Tank you very much for your attention.
Mauro





--
View this message in context: http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/Tomee7-plus-and-plume-not-work-with-netbeans-tp4678852p4678956.html
Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message