tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Unable to deploy web application in TomEEPlume1.7.3. It works with Tomcat7.0.47
Date Mon, 13 Jun 2016 07:30:47 GMT
2016-06-13 8:45 GMT+02:00 sundar <esakkisundar.v@tcs.com>:

> Hi Romain,
>         I used Tomee1.7.3 and Tomee7.0.0. In both servers application is
> not getting deployed. I have packaged all the necessary jars needed for my
> application into WEB-INF\lib folder. I have used what ever server config
> came with the installation and did not touched any server configs.
>
>
can you list "necessary" jars? Or better share a sample project reproducing
it on github?


> Regards,
> Sundar.
>
> -----"Romain Manni-Bucau [via TomEE & OpenEJB]" <
> ml-node+s979440n4678843h36@n4.nabble.com> wrote: -----
> To: sundar <esakkisundar.v@tcs.com>
> From: "Romain Manni-Bucau [via TomEE & OpenEJB]" <
> ml-node+s979440n4678843h36@n4.nabble.com>
> Date: 06/10/2016 06:47PM
> Subject: Re: Unable to deploy web application in TomEEPlume1.7.3. It works
> with Tomcat7.0.47
>
> Hi
>
> did you try on 1.7.4 or 7.0.0?
>
> What's your server config?
>
> What do you deploy as libraries?
>
>
> Romain Manni-Bucau
> @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau> |  Blog
> <https://blog-rmannibucau.rhcloud.com> | Old Wordpress Blog
> <http://rmannibucau.wordpress.com> | Github <
> https://github.com/rmannibucau> |
> LinkedIn <https://www.linkedin.com/in/rmannibucau> | Tomitriber
> <http://www.tomitribe.com> | JavaEE Factory
> <https://javaeefactory-rmannibucau.rhcloud.com>
>
> 2016-06-10 13:48 GMT+02:00 sundar <[hidden email]>:
>
> > Hi,
> >     Im trying to deploy a war file to apache-tomee-plume-1.7.3. While
> > starting the application I'm getting the below error. I've added the jar
> > file to apache-tomee-plume-1.7.3\lib and in the application WEB-INF\lib
> > folder as well.
> >     However if I install the application even without this jar to
> > Tomcat7.0.47 it works fine without any issues. Please suggest how to
> > resolve
> > this issue with apache-tomee-plume-1.7.3.
> >
> > Jun 10, 2016 12:32:20 PM org.apache.catalina.core.ContainerBase
> > addChildInternal
> > SEVERE: ContainerBase.addChild: start:
> > org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
> > [StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext
> >         at
> > org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:154)
> >         at
> >
> >
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
> >         at
> > org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:652)
> >         at
> >
> >
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(HostConfig.java:1263)
> >         at
> >
> >
> org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployDirectory.run(HostConfig.java:1948)
> >         at
> > java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
> >         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
> >         at
> >
> >
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
> >         at
> >
> >
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
> >         at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
> > Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError:
> > org/kie/remote/services/ws/wsdl/generated/CommandWebService
> >         at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
> >         at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:800)
> >         at
> > java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)
> >         at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:449)
> >         at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:71)
> >
> >
> >
> > --
> > View this message in context:
> >
> http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/Unable-to-deploy-web-application-in-TomEEPlume1-7-3-It-works-with-Tomcat7-0-47-tp4678842.html
> > Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.
> >
>
>
> If you reply to this email, your message will be added to the discussion
> below:
>
> http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/Unable-to-deploy-web-application-in-TomEEPlume1-7-3-It-works-with-Tomcat7-0-47-tp4678842p4678843.html
> To unsubscribe from Unable to deploy web application in TomEEPlume1.7.3.
> It works with Tomcat7.0.47, click here.
> NAML
> =====-----=====-----=====
> Notice: The information contained in this e-mail
> message and/or attachments to it may contain
> confidential or privileged information. If you are
> not the intended recipient, any dissemination, use,
> review, distribution, printing or copying of the
> information contained in this e-mail message
> and/or attachments to it are strictly prohibited. If
> you have received this communication in error,
> please notify us by reply e-mail or telephone and
> immediately and permanently delete the message
> and any attachments. Thank you
>
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/Unable-to-deploy-web-application-in-TomEEPlume1-7-3-It-works-with-Tomcat7-0-47-tp4678842p4678857.html
> Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message