tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Unable to deploy web application in TomEEPlume1.7.3. It works with Tomcat7.0.47
Date Fri, 17 Jun 2016 06:45:55 GMT
Ok so likely a jar scanned with a dependency on that CommandWebService
which is missing. Add a WEB-INF/exclusions.list with

default-list
[all jar prefix you dont need to scan]

for instance

default-list
spring
drools
...


Romain Manni-Bucau
@rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau> |  Blog
<https://blog-rmannibucau.rhcloud.com> | Old Wordpress Blog
<http://rmannibucau.wordpress.com> | Github <https://github.com/rmannibucau> |
LinkedIn <https://www.linkedin.com/in/rmannibucau> | Tomitriber
<http://www.tomitribe.com> | JavaEE Factory
<https://javaeefactory-rmannibucau.rhcloud.com>

2016-06-17 7:53 GMT+02:00 sundar <esakkisundar.v@tcs.com>:

> Hi Romain,
>    Pl find attached list of jars used in the application.  jar.txt
> <http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/file/n4678942/jar.txt>  . I
> have
> also added kie-remote-ws-wsdl-cmd-6.1.0.Beta4 to my
> apache-tomee-plume-1.7.3\lib folder. However while starting the application
> getting the below error. Please help.
>
> org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
> [StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[
>         at
> org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:154)
>         at
>
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
>         at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:652)
>         at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:1095)
>         at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployWar.run(HostConfig.java:1930)
>         at
> java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
>         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
>         at
>
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
>         at
>
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
> Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/kie/remote/services/ws/wsdl/generated/CommandWebService
>         at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
>         at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:800)
>         at
> java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)
>         at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:449)
>         at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:71)
>         at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:361)
>         at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:355)
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/Unable-to-deploy-web-application-in-TomEEPlume1-7-3-It-works-with-Tomcat7-0-47-tp4678842p4678942.html
> Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message