tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abhishek <akvk....@gmail.com>
Subject ActiveMQ Websockets not working with TomEE 7.0.2
Date Mon, 13 Feb 2017 11:05:44 GMT
Hi,

I am trying to get web socket working with ActiveMQ within TomEE 7.0.2
(windows 10). Below is my tomee.xml.

/  <Resource id="MyJmsResourceAdapter" type="ActiveMQResourceAdapter">
    BrokerXmlConfig =
broker:(ws://0.0.0.0:1884,tcp://0.0.0.0:61616)?useJmx=false
    ServerUrl = tcp://localhost:61616
  </Resource>

  <Resource id="MyJmsConnectionFactory" type="javax.jms.ConnectionFactory">
    ResourceAdapter = MyJmsResourceAdapter
  </Resource>/

When I start tomee (startup.bat), I get following error for all WARs
(including the default Webapps).

13-Feb-2017 16:23:57.861 INFO [localhost-startStop-1]
org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler.createApplication Deployed
Application(path=D:\usr\local\prod\tomee\webapps\ROOT)
13-Feb-2017 16:23:57.901 SEVERE [localhost-startStop-1]
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke ContainerBase.addChild: start: 
 /org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
[StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[]]
	at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:167)
	at
org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:724)
	at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:700)
	at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:734)
	at
org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(HostConfig.java:1107)
	at
org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployDirectory.run(HostConfig.java:1841)
	at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:511)
	at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
	at
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NullPointerException
	at
org.eclipse.jetty.websocket.jsr356.server.deploy.WebSocketServerContainerInitializer.isEnabled(WebSocketServerContainerInitializer.java:122)
	at
org.eclipse.jetty.websocket.jsr356.server.deploy.WebSocketServerContainerInitializer.onStartup(WebSocketServerContainerInitializer.java:137)
	at
org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5178)
	at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
	... 10 more/

I have copied activemq-http-5.14.1.jar and jetty-all-9.2.13.v20150730.jar
into tomee/lib. Has anyone got activemq websocket working? Maybe there is a
conflict with jetty jar and tomcat. My ultimate aim is to get mqtt over
websocket working within TomEE. 

Thanks,
Abhishek





--
View this message in context: http://tomee-openejb.979440.n4.nabble.com/ActiveMQ-Websockets-not-working-with-TomEE-7-0-2-tp4681070.html
Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message