tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ Websockets not working with TomEE 7.0.2
Date Mon, 13 Feb 2017 11:12:55 GMT
check for API duplication but i think it is the issue yes


Romain Manni-Bucau
@rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau> |  Blog
<https://blog-rmannibucau.rhcloud.com> | Old Blog
<http://rmannibucau.wordpress.com> | Github <https://github.com/rmannibucau> |
LinkedIn <https://www.linkedin.com/in/rmannibucau> | JavaEE Factory
<https://javaeefactory-rmannibucau.rhcloud.com>

2017-02-13 12:05 GMT+01:00 Abhishek <akvk.cse@gmail.com>:

> Hi,
>
> I am trying to get web socket working with ActiveMQ within TomEE 7.0.2
> (windows 10). Below is my tomee.xml.
>
> /  <Resource id="MyJmsResourceAdapter" type="ActiveMQResourceAdapter">
>     BrokerXmlConfig =
> broker:(ws://0.0.0.0:1884,tcp://0.0.0.0:61616)?useJmx=false
>     ServerUrl = tcp://localhost:61616
>   </Resource>
>
>   <Resource id="MyJmsConnectionFactory" type="javax.jms.
> ConnectionFactory">
>     ResourceAdapter = MyJmsResourceAdapter
>   </Resource>/
>
> When I start tomee (startup.bat), I get following error for all WARs
> (including the default Webapps).
>
> 13-Feb-2017 16:23:57.861 INFO [localhost-startStop-1]
> org.apache.openejb.assembler.classic.Assembler.createApplication Deployed
> Application(path=D:\usr\local\prod\tomee\webapps\ROOT)
> 13-Feb-2017 16:23:57.901 SEVERE [localhost-startStop-1]
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke ContainerBase.addChild: start:
>  /org.apache.catalina.LifecycleException: Failed to start component
> [StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[]]
>         at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(
> LifecycleBase.java:167)
>         at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(
> ContainerBase.java:724)
>         at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(
> ContainerBase.java:700)
>         at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(
> StandardHost.java:734)
>         at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(
> HostConfig.java:1107)
>         at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployDirectory.
> run(HostConfig.java:1841)
>         at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.
> call(Executors.java:511)
>         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
>         at
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(
> ThreadPoolExecutor.java:1142)
>         at
> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(
> ThreadPoolExecutor.java:617)
>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
> Caused by: java.lang.NullPointerException
>         at
> org.eclipse.jetty.websocket.jsr356.server.deploy.
> WebSocketServerContainerInitializer.isEnabled(
> WebSocketServerContainerInitializer.java:122)
>         at
> org.eclipse.jetty.websocket.jsr356.server.deploy.
> WebSocketServerContainerInitializer.onStartup(
> WebSocketServerContainerInitializer.java:137)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(
> StandardContext.java:5178)
>         at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(
> LifecycleBase.java:150)
>         ... 10 more/
>
> I have copied activemq-http-5.14.1.jar and jetty-all-9.2.13.v20150730.jar
> into tomee/lib. Has anyone got activemq websocket working? Maybe there is a
> conflict with jetty jar and tomcat. My ultimate aim is to get mqtt over
> websocket working within TomEE.
>
> Thanks,
> Abhishek
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://tomee-openejb.979440.
> n4.nabble.com/ActiveMQ-Websockets-not-working-with-
> TomEE-7-0-2-tp4681070.html
> Sent from the TomEE Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message