tomee-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: Invalid response from server: -1
Date Thu, 27 Apr 2017 07:24:56 GMT
Hi

you should find the needed information in tomee remote part at
http://tomee.apache.org/developer/testing/arquillian/index.html


Romain Manni-Bucau
@rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau> |  Blog
<https://blog-rmannibucau.rhcloud.com> | Old Blog
<http://rmannibucau.wordpress.com> | Github <https://github.com/rmannibucau> |
LinkedIn <https://www.linkedin.com/in/rmannibucau> | JavaEE Factory
<https://javaeefactory-rmannibucau.rhcloud.com>

2017-04-27 9:12 GMT+02:00 Me Self <wmsopou@gmail.com>:

> Hi All
>
> I'm trying to run an Arquillian test in TomEE Plus 1.7.4 with the remote
> adapter but getting this error:
>
> Caused by: org.apache.openejb.client.ClientRuntimeException: Invalid
> response from server: -1
>
> The adapter does find the localhost server:
>
> apr. 25, 2017 8:59:52 AM
> org.apache.tomee.arquillian.remote.RemoteTomEEContainer
> start
> INFO: TomEE found running on local port 8080
>
> The same test runs fine in with the TomEE embedded adapter.
>
> The TomEE Plus 1.7.4 is a stock installation on localhost. I just unzipped
> and ran /bin/startup.bat. Do I need to configure anything for this to work?
> I noticed the TomEE "GUI" isnt installed out of the box with version 1.7.4
> - does the Arquillian adapter need it?
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message