trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From T Savarkar <tsav...@gmail.com>
Subject Re: Traffic Server Bug? Forward Proxy host value incorrect
Date Sun, 03 Jul 2011 06:44:25 GMT
Hi Leif,

Thanks. That worked - setting pristine_host_hdr to 0 gives the correct
host:header value in ATS request to OS.

The default value for this parameter in the documentation is specified to be
0, but records.config has a value of 1.

Cheers,
Tri

On Fri, Jul 1, 2011 at 9:31 PM, Leif Hedstrom <zwoop@apache.org> wrote:

> This is most likely because the default configs were changed to be to keep
> pristine Host headers. That will not work in forward proxy with remap.config
> rules. Search for pristine in records.config, and turn it off.
>
> -- Leif
>
>
> On Jul 1, 2011, at 6:25 PM, T Savarkar <tsavar8@gmail.com> wrote:
>
> Hi Expert users,
>
> I am using ATS in forward proxy mode with remap.config as follows:
>
> map <http://localhost/foo1>http://localhost/foo1   <http://www.foo1.com>
> http://www.foo1.com
> map <http://localhost/foo2>http://localhost/foo2   <http://www.foo2.com>
> http://www.foo2.com
>
> When I make a GET request (on same machine running ATS on port 80), as
> follows:
>
> curl <http://localhost/foo1>http://localhost/foo1
>
> the request to generated by ATS the origin server has an incorrect host:value as below:
>
> GET / HTTP/1.1
> Host: localhost
> ...
>
> I would have *expected* the host: value in the ATS generated request to OS
> to be <http://www.foo1.com>www.foo1.com
> Is this an ATS bug?
>
> Thanks,
> Tri
>
>
>
>
>
>
>

Mime
View raw message