trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Saraswathi Venkataraman <saraswathi.venkatara...@Xoriant.Com>
Subject RE: Configuring traffic server on transparent proxy mode.
Date Wed, 23 May 2012 07:42:55 GMT

Now, I have set http.port to 8087 to avoid the already listening to port, error
And set http.serverother port to 8080:=
Attr is =

And netstat shows 
tcp        0      0 0.0.0.0:8080                0.0.0.0:*                   LISTEN
tcp        0      0 0.0.0.0:8083                0.0.0.0:*                   LISTEN
tcp        0      0 127.0.0.1:8084              0.0.0.0:*                   LISTEN
tcp        0      0 0.0.0.0:22                  0.0.0.0:*                   LISTEN
tcp        0      0 0.0.0.0:8087                0.0.0.0:*                   LISTEN
tcp        0      0 127.0.0.1:25                0.0.0.0:*                   LISTEN

And now I send the packets to TS. It still gives 502 bad gateway. I can see the packets coming
in and it is logged in squid .log but it does not receive the response. Why? I am clueless.
I would be grateful if you could help me on this

Thanks & Regards
Saraswathi Venkataraman | Xoriant Solutions Pvt. Ltd.  
Winchester, Hiranandani Business Park, Powai, Mumbai 400076, INDIA. 
Tel: +91 22 30511000 | Ext: 1113 | http://www.xoriant.com


-----Original Message-----
From: Alan M. Carroll [mailto:amc@network-geographics.com] 
Sent: Wednesday, May 23, 2012 10:02 AM
To: Saraswathi Venkataraman
Subject: Re: Configuring traffic server on transparent proxy mode.

Yes, but either you've configured that twice, or there is another process already listening
on that port. Did you try the netstat command to see?

Tuesday, May 22, 2012, 11:32:16 PM, you wrote:

> I have used 8080 as the main http port. in proxy.config.http.server_port in records.config
> ________________________________________
> From: Alan M. Carroll [amc@network-geographics.com]
> Sent: Wednesday, May 23, 2012 9:41 AM
> To: Saraswathi Venkataraman
> Subject: Re: Configuring traffic server on transparent proxy mode.

> Then you've either configured ATS to use port 8080 elsewhere in the configuration, or
some other process is using that port (such as HTTPD). Use

> netstat --tcp --listen -n

> to see if there is something there.

> Tuesday, May 22, 2012, 10:52:36 PM, you wrote:

>> If i do this, it says already listening on port 8080 and does not start up the traffic
server
>> ________________________________________



Mime
View raw message