trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave G Gmail Main" <davmging...@gmail.com>
Subject Apache Traffic Server ver 3.2.4 https setup failing
Date Wed, 19 Jun 2013 17:18:50 GMT
Hi I installed ATS Version 3.2.4 on Ubuntu version 12

 

Configure for http like this :

 

records.config

 

CONFIG proxy.config.proxy_name STRING proxy01.DomainName.local

 

CONFIG proxy.config.http.server_ports STRING 80

 

CONFIG proxy.config.http.connect_ports STRING 443 563

 

CONFIG proxy.config.reverse_proxy.enabled INT 0

 

CONFIG proxy.config.url_remap.remap_required INT 0

 

remap.config

 

map http://SomeDNSName.abc.xyz.com/ http://TheRealWebServer.SubDomainName.DomainName.local:8090

 

start traffic server

 

Everything works great a get.

 

I put this in my browser address:

http://SomeDNSName.abc.xyz.com/

 

And I get the results I expect.

 

 

 

But when I configure it to do https, this is when I get errors like  “ssl connection error”
in the browser. But I know my certs and key are good as I used them in ATS Version 3.0.4 and
they worked fine.

 

Here is my config for https :

 

records.config

 

CONFIG proxy.config.proxy_name STRING proxy01.DomainName.local

 

CONFIG proxy.config.http.server_ports STRING 443

 

CONFIG proxy.config.http.connect_ports STRING 443 563

 

CONFIG proxy.config.reverse_proxy.enabled INT 0

 

CONFIG proxy.config.url_remap.remap_required INT 0

 

CONFIG proxy.config.ssl.server.cert_chain.filename STRING abc.xyz.com.crt

 

CONFIG proxy.config.ssl.server.cert.path STRING etc/trafficserver

 

CONFIG proxy.config.ssl.server.private_key.path STRING etc/trafficserver

 

 

 

remap.config

 

map https://SomeDNSName.abc.xyz.com/ http://TheRealWebServer.SubDomainName.DomainName.local:8090

 

ssl_multicert.config

 

dest_ip=*       ssl_cert_name=abc.xyz.com.crt ssl_key_name=abc.xyz.com.key

 

start traffic server

 

It fails to load the page.

 

Error.log has these errors

 

0130619.12h59m46s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'connect#dns_failed' body for url
'http://?%?☺7???RE?a?U!????bE???'

0130619.12h59m46s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 502 (Cannot find server.) for 'http://?%?☺7???RE?a?U!????bE???'

0130619.12h59m46s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'request#syntax_error' body for url
'/'

0130619.12h59m46s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 400 (Invalid HTTP Request) for '/'

0130619.12h59m46s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'connect#dns_failed' body for url
'http://??s'

0130619.12h59m46s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 502 (Cannot find server.) for 'http://??s'

0130619.12h59m49s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'request#syntax_error' body for url
'/'

0130619.12h59m49s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 400 (Invalid HTTP Request) for '/'

0130619.12h59m49s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'request#syntax_error' body for url
'/'

0130619.12h59m49s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 400 (Invalid HTTP Request) for '/'

0130619.12h59m49s BODY_FACTORY: using hardcoded default 'request#syntax_error' body for url
'/'

0130619.12h59m49s RESPONSE: sent xxx.xxx.xxx.xxx status 400 (Invalid HTTP Request) for '/'

 

 

 

Any help would be appreciated.

 

Let me know if you need more info to help.

 

Dave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mime
View raw message