trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kieron Robertson <kie...@manandmachine.biz>
Subject Re: Minor Linux Build Problem
Date Thu, 21 Aug 2014 04:37:14 GMT
Hi Adam,

This reference
https://docs.trafficserver.apache.org/en/latest/admin/getting-started.en.html
mentions
requiring curses and curl for traffic_top.

Regards,

Kieron

On Thursday, August 21, 2014, Adam W. Dace <colonelforbin74@gmail.com>
wrote:

> I've beaten my head against the wall on this long enough that I thought
> I'd ask for help.
>
> I'm happily installing ATS on a CentOS 7 Linux VM, but I'm having a minor
> problem.
> I feel like I'm missing a package somehow but have no idea what it is.
>
> Essentially, ATS builds fine...except for traffic_top.  For some reason
> the generated Makefile believes no compilation needs to be done.  I've
> tried this so far with ATS 4.x, 5.0.1 and 5.1.0 with the same result.
>
> Anyone have any ideas?  Any help would be appreciated.
>
> Thanks,
>
> Adam
>
> P.S.  The server itself is up and running with no problems...I just don't
> have any visibility into it.
>
> --
> ____________________________________________________________
> Adam W. Dace <colonelforbin74@gmail.com
> <javascript:_e(%7B%7D,'cvml','colonelforbin74@gmail.com');>>
>
> Phone: (815) 355-7285
> Instant Messenger: AIM & Yahoo! IM - colonelforbin74 | ICQ - #39374451
> Microsoft Messenger - colonelforbin74@live.com
> <javascript:_e(%7B%7D,'cvml','adam@turing.com');>
>
> Google Profile: https://plus.google.com/u/0/109309036874332290399/about
>


-- 
Kieron Robertson

Man and Machine

Mail: kieron@manandmachine.biz
Cell: 083 309 3538

Mime
View raw message