trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adam W. Dace" <colonelforbi...@gmail.com>
Subject Re: Minor Linux Build Problem
Date Thu, 21 Aug 2014 04:46:06 GMT
Thanks Kieron.  You were definitely right on the money.

For anyone curious, the correct answer was "curl-devel".  That's
"curl-devel".  ;-)

I found this out by mucking around a little with "make traffic_top"...happy
to see the docs include it as well.

Regards,

Adam


On Wed, Aug 20, 2014 at 11:12 PM, Adam W. Dace <colonelforbin74@gmail.com>
wrote:

> I've beaten my head against the wall on this long enough that I thought
> I'd ask for help.
>
> I'm happily installing ATS on a CentOS 7 Linux VM, but I'm having a minor
> problem.
> I feel like I'm missing a package somehow but have no idea what it is.
>
> Essentially, ATS builds fine...except for traffic_top.  For some reason
> the generated Makefile believes no compilation needs to be done.  I've
> tried this so far with ATS 4.x, 5.0.1 and 5.1.0 with the same result.
>
> Anyone have any ideas?  Any help would be appreciated.
>
> Thanks,
>
> Adam
>
> P.S.  The server itself is up and running with no problems...I just don't
> have any visibility into it.
>
> --
> ____________________________________________________________
> Adam W. Dace <colonelforbin74@gmail.com>
>
> Phone: (815) 355-7285
> Instant Messenger: AIM & Yahoo! IM - colonelforbin74 | ICQ - #39374451
> Microsoft Messenger - colonelforbin74@live.com <adam@turing.com>
>
> Google Profile: https://plus.google.com/u/0/109309036874332290399/about
>



-- 
____________________________________________________________
Adam W. Dace <colonelforbin74@gmail.com>

Phone: (815) 355-7285
Instant Messenger: AIM & Yahoo! IM - colonelforbin74 | ICQ - #39374451
Microsoft Messenger - colonelforbin74@live.com <adam@turing.com>

Google Profile: https://plus.google.com/u/0/109309036874332290399/about

Mime
View raw message