trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "McClimont, Aaron (SACE)" <Aaron.McClim...@sa.gov.au>
Subject RE: ATS 5.3.0 - Browser always prompts for authentication (NTLM) - Regression?
Date Fri, 19 Jun 2015 05:57:01 GMT
David, I've just checked that setting, it is set to 1:

traffic_line -r proxy.config.http.auth_server_session_private
1


Thanks,
Aaron

________________________________________
From: David Carlin [mailto:dcarlin@yahoo-inc.com] 
Sent: Friday, 19 June 2015 3:03 PM
To: users@trafficserver.apache.org
Subject: Re: ATS 5.3.0 - Browser always prompts for authentication (NTLM) - Regression?

Do you have proxy.config.http.auth_server_session_private = 1?  This will prevent connection
reuse when NTLM is used.  NTLM auth is per connection.

David


________________________________________
From: "McClimont, Aaron (SACE)" <Aaron.McClimont@sa.gov.au>
To: "users@trafficserver.apache.org" <users@trafficserver.apache.org> 
Sent: Thursday, June 18, 2015 9:23 PM
Subject: ATS 5.3.0 - Browser always prompts for authentication (NTLM) - Regression?

Hello,

  We are having issues with NTLM authentication through Apache TrafficServer with version
5.3.0, where users are getting the authentication prompt repeatedly.  We have reverted back
to version 4.1.2 temporarily until we have resolved the issue.

  This issue appears similar to https://issues.apache.org/jira/browse/TS-1491

  So-far we have tried:

- Setting proxy.config.http.share_server_sessions = 0 (default: 2)
- Using HTTPS

  Neither of the above have resolved the issue, is there anything else that we should be
testing?

  Are there any settings that we need to be aware of to enable this in version 5.3.0?

Regards,
Aaron.
Mime
View raw message