trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vishwas Manral <vishwas.i...@gmail.com>
Subject Re: Remap rules for HTTPS
Date Sun, 25 Oct 2015 00:39:39 GMT
Thanks Shu Kit for the very prompt response.

My script is not being called at all for HTTPS - it does get called for
HTTP - that is the problem I am trying to resolve. I tried just map/
map_with recv_port and other options but the same result.

-Vishwas

On Sat, Oct 24, 2015 at 5:36 PM, Shu Kit Chan <chanshukit@gmail.com> wrote:

> Perhaps you can turn on the debug to see what's going on and whether the
> script is actually being called or not.
> You can use ts.debug() in the lua script to print out something out to
> help you debug as well.
>
> Also, perhaps you can share what "x.lua" is doing so that we can know more
> about your use case?
>
> Thanks.
>
> Kit
>
> On Sat, Oct 24, 2015 at 5:20 PM, Vishwas Manral <vishwas.ietf@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I was trying to use ATS 5.1.0 as a reverse proxy.
>>
>> I am able to remap HTTP traffic however not able to do the same for HTTPS
>> using the tslua plugin. If I put code pointer in plugin.config that code is
>> invoked - while the rules of remap.config do not work. The rules are as
>> below:
>>
>> regex_map_with_recv_port http://.*:<port number1> http://.*:<port
>> number1> @plugin=/opt/ats/libexec/trafficserver/tslua.so @pparam=x.lua
>> @pparam=MON
>>
>> regex_map_with_recv_port https://.*:<port number2> https://.*: <port
>> number2> @plugin=/opt/ats/libexec/trafficserver/tslua.so @pparam=x.lua
>> @pparam=MON
>>
>> The first one works the second doesn't. The diag seems to say the certs
>> are loaded correctly
>>
>> [Oct 24 23:59:07.191] Server {0x2b1b1a82XXXX} NOTE: loading SSL
>> certificate configuration from
>> /opt/ats/etc/trafficserver/ssl_multicert.config
>>
>> What could I be doing wrong?
>>
>> Thanks,
>> Vishwas
>>
>
>

Mime
View raw message