trafficserver-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Di Li <di...@apple.com>
Subject ATS 6.2 Forward Proxy some site has intermitted issue to load
Date Mon, 07 Nov 2016 05:34:14 GMT
Hey Guys,

I’m pretty new in ATS, I have setup ATS 6.2 as a forward proxy, compiled from source, and
running on RedHat 7.2,  the reverse proxy has been disabled.

I use Firefox as client to test it, and for some reason, I have issues to load some site for
the 1st time, a refresh will fix the issue, but it can be re-produce from time to time also
generate the following traffic.out logs:


Nov  7 04:13:31 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab6a29700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:13:31 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab6b2a700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:13:47 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab5a19700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:14:04 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab601f700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:15:22 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab6726700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:15:23 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab7231700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)
Nov  7 04:15:23 maude-proxy-01 traffic_server[8669]: {0x2aaab7332700} ERROR: <HttpSM.cc:1159
(state_raw_http_server_open)> [HttpSM::state_raw_http_server_open] event: EVENT_INTERVAL
state: 0 server_entry: (nil)



Here’s the picture when it’s happening, the get js should return 304, but somehow it hangs
there.

and no coredump generated, the traffic_server are not crashed, so far I only have the log,
any suggestion to troubleshooting this issue will be very helpful.





Thanks,
Di Li




Mime
View raw message