I just did a few tests example

- format: "id=firewall time=\"%<cqtx> %<cqtt>\" fw=%<phn> pri=6
proto=%<cqus> duration=%<ttmsf> sent=%<psql> rcvd=%<cqhl> src=%<chi>
dst=%<shi> dstname=%<shn> user=%<caun> op=%<cqhm> arg=\"%<cqup>\"
result=%<pssc> ref=\"%<{Referer}cqh>\" agent=\"%<{user-agent}cqh>\"
cache=%<crc>"  

 logs:
     - filename: squid
       format: welf
       mode: ascii  

After i put the value cqtx somewhere randomly my squid.log not working. When i remove cqtx its working.

Op ma 19 nov. 2018 om 19:30 schreef Miles Libbey <mlibbey@apache.org>:
Could you also post your formats definition?

eg
formats:
- format: "id=firewall time=\"%<cqtd> %<cqtt>\" fw=%<phn> pri=6
proto=%<cqus> duration=%<ttmsf> sent=%<psql> rcvd=%<cqhl> src=%<chi>
dst=%<shi> dstname=%<shn> user=%<caun> op=%<cqhm> arg=\"%<cqup>\"
result=%<pssc> ref=\"%<{Referer}cqh>\" agent=\"%<{user-agent}cqh>\"
cache=%<crc>"
name: welf

On Sat, Nov 17, 2018 at 11:31 PM Sevan Gelici <sevangelici@gmail.com> wrote:
>
> Hello,
>
> I dont know if its a issue or if i do it wrong but logging in trafficserver 8.0 doesnt work well for me. When i add to "/etc/trafficserver/logging.yaml" the value  %<cqtx>  its not giving me output anymore.
>
> In the default logging.yaml i modified this part
> logs:
>     - filename: squid
>       format: welf
>       mode: ascii
> this works but when i modify as example %<ttms> to %<cqtx> it doesnt work anymore.
>
> Could someone explain why it doesnt log anymore after giving these value?
>
>
> - https://ats-zh.readthedocs.io/en/latest/admin/event-logging-formats.en.html#custom-logging-fields
> - http://trafficserver.apache.org/logbuilder/
>
>
> Kind regards,
>
> Sevan Gelici