trafodion-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Owhadi <eric.owh...@esgyn.com>
Subject privs1/TEST132
Date Fri, 04 Mar 2016 06:26:14 GMT
This is driving me crazy. Swuninstall_local_hadoop and everything. Still I
am getting failure on multiple tests, this one (privs1/TEST132) being the
first I tackle.



The test complain that TableNotFound on T132T1, and many other similar
error follow, while table creations were successful.

Is it only me?





>>create table t132t1 (c1 int not null primary key, c2 int);



--- SQL operation complete.

>>create index t132t1_ndx1 on t132t1 (c2) no populate;



--- SQL operation complete.

>>create table t132t2 (c1 int not null primary key, c2 int)

+>  attribute by sql_user1;



--- SQL operation complete.

>>create index t132t2_ndx1 on t132t2(c2) no populate;



--- SQL operation complete.

>>create table t132t3 (c1 int not null primary key, c2 int)

+>  attribute by sql_user1;



--- SQL operation complete.

>>create index t132t3_ndx1 on t132t3(c2) no populate;



--- SQL operation complete.

>>

>>insert into t132t1 values (1,1), (2,2), (3,3),(4,4), (5,5),(6,6),
(7,7),(8,8);



*** ERROR[8448] Unable to access Hbase interface. Call to
ExpHbaseInterface::checkAndInsertRow returned error
HBASE_ACCESS_ERROR(-706). Cause:

org.apache.hadoop.hbase.TableNotFoundException: TRAFODION.T132SCH.T132T1

org.apache.hadoop.hbase.client.HConnectionManager$HConnectionImplementation.getHTableDescriptor(HConnectionManager.java:2674)

org.apache.hadoop.hbase.client.HBaseAdmin.getTableDescriptor(HBaseAdmin.java:426)

org.trafodion.sql.HBaseClient.getHTableClient(HBaseClient.java:856)

org.trafodion.sql.HBaseClient.insertRow(HBaseClient.java:1630)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message