uima-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adam Lally (JIRA)" <uima-...@incubator.apache.org>
Subject [jira] Updated: (UIMA-392) Eclipse Plugin packaging not working correctly
Date Fri, 04 May 2007 17:50:15 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-392?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Adam Lally updated UIMA-392:
----------------------------

    Environment: Maven 2.0.6

The build works in Maven v2.0.4, but fails in Maven v2.0.6.  It looks like the problem is
in the Maven Assembly Plugin.  A workaround might be to change our root POM file to specify
an older version of that plugin.  

In the mean time, don't use Maven 2.0.6 to build UIMA.

> Eclipse Plugin packaging not working correctly
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: UIMA-392
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-392
>             Project: UIMA
>          Issue Type: Bug
>          Components: Build, Packaging and Test
>    Affects Versions: 2.2
>         Environment: Maven 2.0.6
>            Reporter: Adam Lally
>             Fix For: 2.2
>
>
> For some reason our build is now producing an extra level of directories for the Eclipse
plugins.  For example the CDE plugin now has a top-level directory named "uimaj-ep-configurator-2.2-incubating-SNAPSHOT.zip"
in the final build, which should not be there.
> I don't know what caused this.  It was working fine for the 2.1.0 build.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message